Gaaf voor Tieners

Rockgroep voor tieners

Heb jij vorig seizoen van Ghost Rockers op tv gezien? Niet… of wel? In ieder geval, er zijn nieuwe afleveringen (seizoen twee)! Iedere schooldag om 17.45 uur op Nickelodeon. Je ziet vijf talentvolle tieners die samen een rockgroep vormen. Ze maken hun dromen waar aan de DAM Academie, een artiestenschool waar al vele sterren lessen hebben gevolgd. Kortom, swingend!
De Beat
Nieuw dit seizoen zijn Leendert de Ridder (Het Klokhuis, VRijland en NerdTV van Villa Achterwerk) in de rol van Robin en Josje Huisman (ex-K3) die een gastrol vertolkt als choreografe. Ook gaaf om te weten: De serie is gecreëerd door Gert Verhulst (je weet wel, van Studio 100) en zijn dochter Marie Verhulst vertolkt een hoofdrol in de serie. Ook is Kristel Verbeke (ex-K3) te zien als strenge danslerares.
De serie is niet alleen gaaf om te bekijken, de muziek is tof! En vanaf nu ook op cd verkrijgbaar. De nieuwste cd Ghost Rockers heet DE BEAT. Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en Alex verrassen met 11 gloednieuwe nummers. Onze favoriet? De Film van ons Leven.



Lees meer over de band op https://www.studio100.com/ghostrockers/