Gaaf voor Tieners

De Geheimen van de Survivors

Tester Mees is 10 jaar en groot Minecraft fan. Natuurlijk kijkt hij de filmpjes hoe Enzo Knol zijn favoriete game speelt, maar het liefst speelt hij zelf Minecraft. Zowel op de iPad als achter de computer. Nou, reken maar dat het nieuwe boek De Geheimen van de Survivors flink getest wordt.
Dit is de korte review:

“Ik kreeg een boek van mijn moeder. Het was niet zomaar een boek, het was een Minecraft boek! Supergaaf. Er staan tips voor mij in hoe ik dingen moet craften. Chief legt zijn uitvindingen uit en dan kan ik nog beter in Minecraft worden.” Het boekwerkje ging meteen mee naar de buurjongen en samen leerden de boys hoe je in Minecraft nóg beter kan overleven in Survival Mode. De Survivors is een ondergrondse groep van Minecraft-experts, die bestaan sinds het ontstaan van het spel. De leider van de groep, oftewel de Chief, onthult zijn sluwe plannen en ingenieuze uitvindingen. Maar hij deelt ook minder bekende tips over hoe jij het best kan overleven in de Nether en End en, als je echt voldoende zelfvertrouwen hebt gevonden, een poging kan wagen voor een speed run naar de End dimensie.

 


Dit spiksplinternieuwe officiële Minecraft boek staat bomvol fantastische tips en tricks van een geheime groep Minecraft-experts die zelfs degene die al jarenlang Minecraft spelen nog versteld doen staan.