Gaaf voor Tieners

Hoesje voor je mobiel

Joepie, ik heb een nieuw mobieltje. Hier in ons gezin hebben we pas weer mobiels doorgeschoven. Zo heeft vader Marcel een nieuw toestel en kreeg Mees voor zijn elfde verjaardag ‘de oude’ mobiel van papa. En voor mij als moeder lag er ook een nieuwe smartphone klaar bij het afsluiten van een ander abonnement. Okay, het kost allemaal wat die mobieltjes maar we zijn allemaal weer blij. Ook Pien van 8 heeft een eigen telefoon, een nog oudere iPhone. En reken maar dat ze daar blij mee is.
Goede bescherming
Natuurlijk letten wij als ouders op hoe de kinderen het mobieltje gebruiken. Niet te vaak. Niet te veel. Etcetera! Veiligheid boven alles ;-). En over veilig gesproken… iedereen heeft een stevig en dus veilig hoesje om de telefoon mogen uitzoeken. Jemig, wat een keus aan verschillende telefoonhoesjes zijn er! Wij belanden bij Hoesjes-Outlet en daar kun je super eenvoudig zoeken én er is enorm veel keus. Bovendien, de hoesjes voor Iphone, Samsung en Huawei zijn bij Hoesjes-Outlet.nl goed betaalbaar. Als, niet duur…

Bestellen met paar kliks
De webshop is gespecialiseerd in telefoonhoesjes en accessoires (dus erg handig als je een nieuw oplaadkabel nodig hebt). De keuze is reuze; van klassiek tot stoer en van hip tot functioneel. Er zijn meer dan 1200 verschillende hoesjes en daarom zijn wij blij met de zoekfuncties. Je klinkt gewoon steeds verder naar jouw gewenste telefoonhoes. Wij kiezen op type, prijs, kleur, materiaal en merk. Pien komt al snel bij een trendy hoesje met blingbling en Mees kiest – sorry dat ik het zeg maar hij is gewoon niet zo heel handig of zuinig op zijn mobiel- voor stevig en dus functioneel. Er zijn zelfs hoesjes voor minder dan 10 euro. Ook is er ruime keus aan hoesjes voor de iPhone 7! Marcel kiest een handige flipcover en ik bescherm mijn smartphone met een walletcase. Wel zo handig om je mobiel en portemonnee bij elkaar te hebben.
AFGELOPEN - Ben jij als ouders of tiener ook toe aan een nieuw hoesje voor je telefoon? Dan hebben we goed nieuws! We geven een shoptegoed van € 30 bij Hoesjes-Outlet.nl weg.
 
Telefoonhoesjes voor de populaire telefoons!

Wil jij met een fijn shoptegoed van 30 euro een nieuw telefoonhoesje (en/of accessoire) uitzoeken bij www.hoesjes-outlet.nl.

Laat dan voor 20 maart 2017 op het formulier weten voor welk hoesje jij zou gaan. Noteer de LINK en wie weet mag jij eerdaags gratis shoppen…
 

De winnaar: J. van Delft uit Drunen.