Gaaf voor Tieners

Dit helpt tegen pukkeltjes

Ahhh, nee. Dan ben je net een tiener en dan plopt het eerste pukkeltje op. Why?! Echt niet leuk. Maar helaas ontkomen tieners vaak niet aan een puistje hier en pukkeltje daar. Wat wel wil helpen is het goed reinigen van je huid. Zo verminder je in ieder geval de kans op pukkels.
Probleem
Toen onze 12-jarige zoon genoeg had van zo nu en dan een pukkeltje op zijn neus, vroeg hij uit zichzelf aan mij of we er iets tegen konden kopen. Op naar de drogist waar een alleraardigste mevrouw uitlegde dat je puistjes niet helemaal kunt voorkomen, maar dat het wel al kan helpen om een goede wash gel te gebruiken. Dus, de tube gekocht en zoon wast zijn gezicht met de speciale gel om de huid te reinigen. Toch is hij niet helemaal blij, want er verscheen weer een pukkeltje. Probleem! Tja, hij reinigt niet iedere dag (liefst twee keer). Het hoort er helaas ook een beetje bij, zo’n tienerhuid. Zijn moeder had vroeger ook heel wat puistjes.
Reinigen en verzorgen
Recent ontvingen wij een verpakking van Dr Organic Skin Clear organic Tea Tree Spot Treatment Pack. Testen dus!

Met drie verschillende producten gaan wij in drie stappen aan de slag met de ideale reiniging en verzorging van de probleemhuid met pukkeltjes.
“Skin Clear 5 in 1 biedt een innovatief reinigings-en verzorgingsregime. Dankzij een boost van natuurlijke AHAs (fruitzuren) en salicylzuur, gecombineerd met een unieke formule van bioactieve, organische en natuurlijke extracten stimuleert de lijn de celvernieuwing”, lezen we. Aan de slag met een grondige reiniging met een face wash, gevolgd door een verzorgende gel en oil control moisturiser.
Het resultaat mag er zijn: De roodheid trekt uit de huid en poriën verkleinen. Een schone huid die prettig aanvoelt. Maar alleen als je de drie stappen regelmatig gebruik, dan revitaliseert en verfrist Skin Clear de huid.


AFGELOPEN - Gaaf voor Tieners geeft 2x een ‘pukkeltjes pakket’ Dr. Organic Skin Clear weg. 


Uiteraard is Dr Organic Skin Clear dermatologisch getest.


Dr. Organic biedt ecobewuste en bautyverzorging met respect voor de aarde!
Exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Hoe maak jij kans op dit Dr Organic Skin Clear organic Tea Tree Spot Treatment Pack?

Simpel...

Laat op het formulier bij 'antwoord' weten waarom jij dit 'pukkeltjespakket' wilt proberen.

Je kunt tot 15 mei 2018 meedoen.

EN DAN DIT NOG - Let op onze regel:
Meedoen is eenvoudig... je vult het antwoord op de vraag in bij 'antwoord'. 
 
Alleen leden van onze tips per mail (de nieuwsbrief dus ;-)) kunnen kans maken op de prijs. Sta je al ingeschreven, dan kun je gewoon ook 'ja' invullen want per mailadres ontvang je ons bericht 1x.
Ik ontvang nog altijd veel inzendingen die niet volledig zijn ingevuld of een heleboel keer achter elkaar.
Ik wijs je erop dat het geen zin heeft om onvolledig op de acties te reageren. Ik trek alleen een winnaar uit de inzendingen die volledig en juist zijn.
 
 
De winnaars wonen in Coevorden en Vlijmen.