Tienerdingen

Tina Festival 2018


We kregen uit verschillende hoeken de vraag of GaafvoorKinderen.nl dit jaar ook weer een actie met het Tina Festival heeft. Om eerlijk te zijn hadden wij er nog geen persbericht over ontvangen, dus zochten we even op de website Tinafestival.nl en meiden… wat staat er weer veel gaafs op het programma op 22 en 23 september. Een lange lijst met optredens, een signeertent, DIY-veld, chillveld, Tina social stages en circusveld. Dat wordt genieten! Dus, wij namen contact op met de organisatie én nu kunnen we twee kaarten weggeven.
Allergrootste meidenfeest
Zullen we even wat namen noemen van wie er zoal zijn? Komt ie: Lisa & Lena; Sarah & Julia; Bibi; Vinchenzo; Kymora; Senna; Nina Schotpoort; Stijn Fransen; Bokado; Jill; Buddy; Sterre; Marije Zuurveld; Mylène & Rosanne; Emma Keuven; Thijs Pot; Melanie Latooy; Gio Latooy; Djamila; Femke Meines; Kaj van der Voort; Pip Pellens; Vajèn van den Bosch; 4Life en nog heel veel meer. Om eerlijk te zijn… wij kennen niet alle namen. Maar dat het één groot meidenfeest wordt op zaterdag 22 en zondag 23 september in Attractiepark Duinrell dat is duidelijk. 
 
22 en 23 september 2018 wordt Attractiepark Duinrell omgetoverd tot één groot circus.
 
Tina Festival: Het allergrootste meidenfeest van het jaar!
 
Je kunt er eindeloos shoppen bij de allerleukste stands, natuurlijk kun je alle attracties in, maar misschien ga jij liever zingen en swingen bij de optredens en spot de tofste YouTubers in het echt.

Kijk voor alle informatie, optredens en welke YouTubers er komen op de site van Tinafestival.nl.

Zeker zijn van kaartjes, ga dan snel naar www.tinafestival.nl/kaartjes