Tienerdingen

Peel off nagellak


Bij een persevent van Catrice in de zomer van 2018 werd mij de nieuwe #Peeloff glitternagellak getoond. Ik viel als een blok voor de glitters in allerlei kleuren. Ik mocht deze nieuwe nagellak testen, dus smeerde ik twee laagjes zilveren #peeloff nail polish op.


Sparkle
Het smeren van de nagellak gaat net iets ‘lastiger’ omdat de glitters niet meteen op de nagel plakken. Voor mij totaal geen punt, want ik zag direct het sparkle effect. Dus na de eerste voorzichtige laag, waarbij het kwastje soms twee keer over dezelfde plek op de nagel moest, laat ik de lak geduldig drogen. Ondertussen bekeek ik gewoon de andere kleuren: van roze tot paars en van blauw tot antraciet.
De eerste laag was droog, dus verder met de innovatieve nagellak met glittereffect.

Trots laat ik later die dag mijn gelakte nagels aan de 9-jarige dochter zien. Nou ja, laten zien… meteen op het schoolplein ziet zij al dat ik nieuwe nagellak draag. Oog voor detail, laten we het daar op houden. Haar reactie: “dat wil ik ook!”

Gelukkig heb ik een potje meegekregen, dus thuis gaan we aan de slag en ook bij haar shinen de nagels.
Zonder remover
En dan vertel ik haar dat het heel bijzondere nagellak is, namelijk dat je de nagellak kunt verwijderen zónder nagellakremover. We geloofden het eigenlijk niet, dus hebben we voorzichtig de duimnagel uitgetest.

Wow, inderdaad de nagellak kun je gewoon van je nagel trekken. Wat handig! Na het testje smeerden we snel weer het lakje op onze duim om uit te proberen hoe lang de lak dan mooi blijft zitten. Ongelofelijk lang! Zeker een week.


Mee op vakantie
De #peeloff van Catrice ging met ons mee op vakantie, want het is gewoon té handig dat je geen nagellakremover mee hoeft te nemen! Zit de glitterlak niet meer zo mooi, hup je trekt de rubbervormige glitterlak er zo af en brengt weer nieuwe aan. Ideaal!