Tienerdingen

Adventskalender met make-up

December is al een feestelijke maand vol cadeaus en verrassingen. Extra verrassend wordt het als je iedere dag uit een adventskalender een cadeautje mag halen. Yeah.


Aftellen
Aftellen naar Kerstavond met een traditionele adventskalender, gevuld met make-up is dan weer eens iets anders dan een chocolaatje achter het raampje vinden. Bovendien, je hebt na die 24ste december zo’n mooi setje make-up dat je stralend aan Kerst kunt beginnen.


De CATRICE Advent Calendar #DIY zit vol verrassingen en is het ideale cadeautje voor je vriendin, moeder of zus – en voor alle andere beautylovers die graag de laatste make-up trends volgen en het liefst de mooiste producten gebruiken voor een feestelijke look. Daar word je blij van!

Trendy producten
In de luxe kalender vind je 24 trendy producten in hun originele formaat, 24 zakjes in vier verschillende dessins en 24 gouden stickertjes waarmee je een persoonlijk tintje kunt geven aan je adventskalender. De verrassingen bevatten een prachtig gezichtspalet, de populaire ICONails Gel Lacquers en vele andere schitterende en deels exclusieve producten. Te koop bij Kruidvat.
Dit wil je hebben, toch!?