Gaaf voor Tieners

Gaaf geluid bij gamen


“Yes, ik heb net zo’n gave headset als YouTuber Yarasky”, is de reactie van onze 12-jarige Mees als hij de CAGE headset van Teufel krijgt. Dé koptelefoon voor gamers!
Super geluid
Er zijn natuurlijk diverse dingen waardoor de CAGE opvalt. Ten eerste het super geluid waar Teufel om bekend staat. Tijdens gamen is dat een ervaring op zich. Maar muziek luisteren met deze headset is ook fantastisch, hoor die bassen eens! De instelmogelijkheden om het geluid aan te passen zijn optimaal.
Ook fijn aan deze gaming koptelefoon is de geïntegreerde USB geluidskaart.


Al net zo belangrijk als het geluid, is het draagcomfort. En dat valt Mees ook direct op. De over-ear capsules zitten lekker zacht om zijn oor. Ook na vier uur gamen… iets wat je als ouders eigenlijk niet wilt, haha.


Microfoon
Wat de CAGE nog meer in huis heeft: Twee HD-microfoons voor een intelligent echo cancelling, aansluiting links of rechts; Mixed Audio Play: tegelijkertijd naar muziek op smartphone en console luisteren; Hardware-toetsen, headset functie voor smartphone, individuele geluidsinstellingen.

Voor een 12-jarige blijkt er nog heel wat uit te vinden op de koptelefoon. Het duurt dus even voor hij alles onder de knie heeft, maar dan… is hij super happy.


Met de microfoon liep het niet meteen van een muzikaal dakje.

Soms is er plots geen signaal meer waardoor zijn vrienden waarmee dan volop Fortnite of Fifa wordt gespeeld hem niet meer horen. Een scheldserenade volgt dan. Niet zo fraai. Mees heeft de headset dan weer opnieuw aangesloten en dat werkt meestal prima.


Hij is superblij met het supergave geluid van de koptelefoon waardoor gamen nóg uitdagender wordt.