Gaaf voor Tieners

Rugzak met muziek speakers


Na een kijkje op de website van BoomZac was het meteen duidelijk: deze rugzakken met wireless bluetooth speakers zijn gaaf voor kinderen. Het bedrijf is zo vriendelijk om een Camo BoomZac voor een review op te sturen.
Coole looks
We ontvangen de stoere camouflage rugtas en die oogt echt nice. De groen met zwarte camouflage print wordt lekker fris onderbroken met een knalrode rits én een schouderband. Zo cool. De ene schouderband – die ook nog eens prima op een tienerschouder draagt – is knalrood en de andere in camouflage print.
De twee, zwarte, ingebouwde speakers op het vak trekken ook de aandacht. Zal het werken? Komt er echt muziek uit deze rugzak?

Bluetooth speaker
Er zijn kabeltjes bij geleverd (handig ook voor een powerbank), maar de tiener in huis heeft de speakers op de BoomZac zo aan de praat met de wireless bluetooth. Stream zo je muziek naar de speakers! Reken maar dat er een goed geluid uit komt. Nu kun je overal naar jouw favoriete muziek luisteren.
Pien start de muziek en stapt op haar fiets (klik hier om haar weg te zien fietsen). De muziek niet te hard, maar ze zit wel swingend op haar fiets. Okay, het moet geen rijdende discotheek worden en dat doet ze ook echt niet… bovendien vind ik als moeder muziek uit een speaker beter dan fietsen met oordopjes met muziek in. 

De BoomZac rugtas met speakers zal de komende periode gezellig mee naar de chillplekken gaan. Kunnen de meiden en jongens fijn naar muziek luisteren.

Design
Er valt nog meer over de rugzak met speakers te zeggen… wij vinden de looks cool, het muziekgeluid goed, maar ook met de inhoud van de rugtas zit het goed. Het design in de rugtas is prima. In de binnenkant is een stevig vak voor een tablet of laptop. Dit aparte en gedeeltelijk afsluitbare vak zit tegen de verstevigde rugzijde. Die vulling aan de achterzijde zorgt er tevens voor dat de rugzak lekker zit.
Er is nog een vak voor boeken in de tas en in het voorvak met rits zijn de spatwaterdichte speakers verwerkt. Uniek!
 
Ook nog handig om te weten, de rugzak is gemaakt van een hoge kwaliteit polyamide en is dubbel gestikt waardoor deze rugtas tegen een behoorlijk stootje kan.

Zoals ze bij BoomZac zelf zeggen:
Music. Everywhere. Always.

Kijk in de webshop van boomzac.com voor meer info.