Gaaf voor Tieners

Nieuwe nagellakjes: shine last & go!

Yes, wat ik nu heb gespot van Essence: shine last & go! gel nail polish. Ik zag ze in de tijdelijke winkel - pop-up store in Amsterdam - en het was echt een walhalla voor nagellakliefhebbers. Alle 50 verschillende kleuren van de nieuwe nagellak waren er én kon je door nagelstylisten laten aanbrengen. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen, dus smeren maar!
Wit met glitter
In de #whatspoppinessence store waren make-up artists en nagelstylisten om je te inspireren. Meestal houd ik wel van knalrood of juist kek groen of blauw, maar de nagelstylist stelt voor om voor witte nagellak met een laagje glitters te gaan. “Zij heeft ervaring”, denk ik. Dus kom maar op. 


Gel-effect
Essence komt dus met iets nieuws: shine, last & go nagellakken. De formule heeft een gel-effect, intense kleur en een fantastische glans. Daarnaast blijven ze lang, goed en mooi zitten. En! De lakjes zijn vegan.


Mijn witte nagellak droogt lekker snel, dus de nagelstylist brengt een glitterlak over de eerste laag aan. Wow, een fantastische gelglans. Een succesvolle combinatie ook.

 

Namen voor kleuren

Al ben ik stiekem wel benieuwd naar de kleuren limegroen (heet eigenlijk: forget the rules), de rockstar bronze kleur met on air! top of - doe eens gek - eigeel met de naam mrs. brightside. Zo gaaf al die namen voor de kleuren. Zo val ik ook voor mermaid tales en crashed the party?!


Wat ook nog eens fijn is en mij dus aanzet om diverse kleuren van de nieuwe shine last & go! nagellakken te kopen, is de prijs (adviesprijs €1,69). Om heel vrolijk van te worden.