Gaaf voor Tieners

Van gelpennen tot uitwisbare markeerstiften

Back to school! Yesss.
Zo halverwege de zomervakantie gaan wij op stap om nieuwe spullen voor het nieuwe schooljaar te kopen. Van agenda tot etui en van schriftjes tot pennen.
Dit jaar zijn we toch goed geslaagd! Een kleurrijke agenda, een glitter etui en we ontdekten de uitwisbare stiften en afwasbare pennen Take Note! van Crayola. Een ruime keus aan kleurtjes om mee te schrijven in die nieuwe agenda, of om mee te tekenen. Op de camping is er menig tekening en volwassenen kleurplaat mee gemaakt. Een hit.

Uitwissen
Waarom we zo enthousiast zijn? We leggen het per pakketje uit.
Onze 10-jarige creabea is zo blij met deze stiften omdat je heel makkelijk iets wat onjuist is kunt wissen. De stift heeft twee doppen. Aan de ene kant van de stift vind je gewoon de markeerstift en aan de andere kant een speciale witte/doorzichtige stiftpunt waarmee je zorgvuldig onjuistheden kunt laten verdwijnen.
De uitwisbare markeerstiften zijn trouwens ook ideaal voor volwassenen om te gebruiken om notities en aantekeningen te markeren. Gaat een afspraak niet door? Met deze uitwisbare stiften is dat geen probleem. Een foutje wis je zonder ‘schade’ aan de bladzijde uit met de doorzichtige punt aan de andere kant van de stift. 

Deze stiften zijn dus niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor teeners, of moeders die het leuk vinden om bijvoorbeeld Bullet Journals te maken. Kijk, en dan zijn die gelpennen van Take Note! ook handig.
Gelpennen
Voor het fijnere werk zijn de afwasbare gelpennen heel geschikt. Vooral het antislip gedeelte die de plaatsing van de vingers aangeeft zijn prettig in gebruik. De ergonomisch verantwoorde Take Note! gelpennen zijn er in diverse kleuren en worden bij ons thuis veel gebruikt.
Zowel de afwasbare viltstiften als de gelpennen hebben inkt dat snel droogt waardoor je geen last krijgt van vlekken. Ze hebben een egale kleurafgifte en zijn streeploos.

Heb je wel een pen bij de hand maar geen papier en wil je toch iets belangrijks onthouden? Een kleine aantekening met deze pen op je hand is geen probleem. De gelpennen en viltstiften zijn makkelijk afwasbaar van de huid en uit kleding. Zo simpel kan het zijn.
Fijnschrijver
Wij kochten vier pakketjes Take Note! van Crayola. Heel blij en tevreden zijn wij over de markeerstiften met fijnschrijver. Perfect op school te gebruiken, of op het werk.

De ideale combinatie stiften zijn de Take Note! 2-in-1 markeerstiften met fijnschrijver. Wissel het schrijven creatief af met handlettering en tekeningen. Het maken van dikke en dunne lijnen wordt nog makkelijker met deze Take Note! set met daarin 6 intense kleuren met een fijne stift en pen punt.

Maak het plannen, bijhouden en afronden van taken makkelijker en leuker door ze kleur te geven met de kleurrijke Take Note! pennen en stiften van Crayola en maak jouw eigen unieke persoonlijke creatie.
Een prima start van het schooljaar, maar natuurlijk het jaar rond superfijne stiften en pennen.

 
Het uniek gekleurde schrijfgerei van Crayola zorgt ervoor dat het maken van notities, huiswerk, bullet journals en handlettering nog makkelijker en leuker wordt. Van uitwisbare markeerstiften, tot afwasbare gelpennen en van afwasbare viltstiften tot markeerstiften met fijnschrijver.

Het Take Note! schrijfgerei is verkrijgbaar bij Ako, Bol.com, de betere boekhandels, speelgoedspeciaalzaken en webshops.
Met de nieuwe productlijn Take Note! van Crayola tover je notitieboekjes, huiswerkopdrachten en andere schriftelijke herinneringen om in jouw eigen unieke en kleurrijke creatie.