Gaaf voor Tieners

Welke wimperlook wil jij?

Onze ogen staan altijd al in de ‘picture’ maar zijn nu extra belangrijk geworden omdat we, in het OV en op drukke plekken, een mondkapje moeten dragen. Ogen zijn niet alleen de spiegel van je ziel, ze geven de ander ook een signaal in wat voor ‘mood’ we zijn. Twee redenen om onze ogen te accentueren en natuurlijk is de mascara, hét make-upproduct van de vrouw, hierbij onmisbaar.


Wimperlook
Kies je voor extreem volume, winged-out volume, opbouwbaar volume of ga je voor volume & waterproof met een ‘scandalous’ impact?
Om je zoektocht wat makkelijker te maken laat Rimmel London je onder de slogan ‘What’s your lash scandal?’ kennis maken met haar vier Scandaleyes Mascara’s. Ze hebben allemaal hun eigen specificaties en één gezamenlijk doel: ze maken onze wimpers langer en voller waardoor we er nog beter uitzien en ons nog mooier voelen.

Vier verschillende Scandaleyes Mascara’s
Welke wimperlook wil jij? Ontdek vier verschillende Scandaleyes Mascara’s voor wimpers die ‘scandal’ volumineus zijn. Je ‘wimperwensen’ kunnen verschillen, afhankelijk van je stijl en stemming. Daarom heeft Rimmel een complete Scandaleyes Mascara-lijn gecreëerd.
Het vinden van de voor jou perfecte mascara is gemakkelijk dankzij de opvallende, gekleurde verpakkingen.

Kies de oranje mascara - Scandaleyes Reloaded – voor intense, supergrote wimpers.

Neem de paarse verpakking van Scandaleyes WOW Wings voor een onmiddellijk ’winged wow’ effect.

Of ga voor de roodgekleurde Scandaleyes Volume On Demand die laag na laag zorgt voor volumineuze, opbouwbare, klontvrije wimpers.

Ben je meer van de waterproof, pak dan de blauwe mascara – de Scandaleyes WOW Wings Waterproof - voor een waterbestendig, ‘winged wow’ volume.