Gaaf voor Tieners

Van links, naar rechts… met Snollebollekes kaartspel

Met een spelletje kaarten hoef je bij ons thuis niet aan te komen. Daar zijn we niet handig in. Maar kom je met Het Kaartspel Snollebollekes aan… dan gaan we enthousiast aan de slag.
Tja, dat komt ten eerste door de naam en ten tweede omdat we wel van een feestje houden. Reken maar dat het een feest is om dit kaartspel te doen.


Voor jong en oud
In het partyspel vind je 50 Snollebollekeskaarten, 40 partykaarten een speciale dobbelsteen.

Voor 18+ zijn er nog eens 20 18+-kaarten toegevoegd. Let er dus op dat je deze kaarten (in fuchsiaroze) met pikante opdrachten uit het spel haalt als je met kinderen speelt.


Het Kaartspel Snollebollekes is gaaf voor kinderen vanaf 10 jaar en leuk met een groepje mensen (van 2 tot en met 6 spelers). Wij lachen ons suf met de opdrachten.

Extra boost
Het knotsknettergekke kaartspel van Snollebollekes geeft iedere gelegenheid een extra boost. Want wat zijn er hilarische opdrachten in dit kaartspel! Zoals ‘geen ja of nee zeggen’ en ‘niet aankijken’ of ‘verwissel van plek’. Daar komt ‘ie… de kaart ‘alle spelers verplaatsen een plek naar rechts’. Of toch links? Hahah, het bekende lied van de Snollebollekes ga je vanzelf zingen als je dit kaartspel speelt.

Gooi met de dobbelsteen en leg je kaarten strategisch weg om zoveel mogelijk stropdasjes (punten) te verdienen. Of boeien die stropdasjes je niet en zie jij je vrienden liever gekke dansjes doen, op elkaars rug rijden en de polonaise lopen? 

 


Wij vinden het een grappig spel en je kunt het in een kwartier spelen.
Snollebollekes – Het kaartspel is voor alle vrouwkes en mennekes die van een verrekkes lekker feest houden! En nu met z’n allen kaarten, nondeju!

 

Nondeju, Snollebollekes - Het kaartspel is hét partyspel om iedere spelavond te veranderen tot een hilarisch knotsknettergek feestje!