Gaaf voor Tieners

Bubbels van kruidige peperkoek

Oehhiieeeehhh, nice! De shower & bath gel van Treaclemoon™ met de naam Warm Gingerbread Spice. Dat is eens echt een andere geur.
Warme winter
Als ik de flacon zie word ik al helemaal blij. Een leuke koek in de vorm van een beer. En bij gingerbread denk ik ook meteen aan een warm gevoel in de winter. Dat is precies de bedoeling van Treaclemoon. Want: “De winter is de tijd van lekker binnen bij de open haard of kachel, terwijl het buiten ijzig guur en koud is. Dé tijd ook voor heerlijke kruidige geuren zoals peperkoek, kaneel of bessen die zorgen voor een echte winterse geurbeleving.” Daar past dus precies deze nieuwe geur bij. Een warme winter, onder de douche of in bad.

Bubbelbad
Ik stap in een schuimend bad met de Treaclemoon™ ‘Warm Gingerbread Spice’ Bath & Shower Gel. Oehhh, die bubbels. En oeeehhhh, die geur van kruidige peperkoek. Waarom bakken we hier thuis nooit van die koekjes? Dat ga ik straks aan mijn ouders vragen. Ik heb een puberbrein en ben dus weer snel afgeleid... Op de flacon valt nog veel meer dan Warm Gingerbread Spice te lezen. Ik moet er stiekem een beetje om lachen:
The calming scent danced and swirled, kissing her nose with a soft amber glow. She thought of snow angels, warm kitchens and playful mistletoe.
Geweldig!
Kortom, ik kom na een rustgevend bad helemaal relaxt uit het warme water.


Badzout
Er zijn ook vier limited editions Scented Bath Salts van Treaclemoon™. Speciale feestelijke wintergeuren, maar helaas waren deze snel uitverkocht. Dat snap ik wel, want ze hebben aantrekkelijke namen zoals: Party Girl Bubbles (met perzik prosecco - als ik het niet mag drinken dan gewoon als badzout, yes), Cosy Spiced Hugs, Winter Berry Magic en Christmas Dreams.