Gaaf voor Tieners

De zomer in een fles

Hmmm, wat ruik ik toch? We zitten met een groep vriendinnen op het strand en ik ruik zo’n lekker geurtje. Het blijkt de limited edition van s.Oliver te zijn. Alleen de naam al, is heerlijk: FEELS LIKE SUMMER. En reken maar dat je een zomers gevoel krijgt van deze geur.
Zon en zomer
Het merk zelf omschrijft het als een parfum van zacht geurende bloemen in een weelderige weide en een zoete, vrouwelijke geur die je doet verlangen naar de zon en de zomer. Yes, ik word blij van de zonnige bloemengeur.


De seizoensgeur van s. Oliver
Sinds 2016 brengt s.Oliver Fragrances jonge vrouwen in vervoering met de verleidelijke en limited edition geuren van FEELS LIKE SUMMER. Elk jaar komt er een nieuw trendy thema aan bod. Voor 2021 is dat de geur die de verfrissende lichtheid van eindeloze bloemenweides vangt om alweer een onvergetelijke zomer te inspireren!


Vegan
Zeker niet onbelangrijk! De seizoensgeur van s.Oliver Fragrances mag voor de allereerste keer met trots het label "Vegan" dragen. Dat zie je op de achterzijde van het doosje. Dit symboliseert de productie van 100% vegan geuren – nog een reden om te genieten van dat zorgeloze zomergevoel.

Dit zit er in:
Uitbundige en zonnige momenten gaan hand in hand in deze geur: s.Oliver FEELS LIKE SUMMER opent met een fantastisch frisse topnoot van bergamot, lotusbloesem en de lucht van de oceaan, waardoor onmiddellijk een geur wordt opgeroepen die doet terugdenken aan een zachte zomerbries. De vrouwelijke hartnoten van pioen, perzikbloesem en rozen ontwikkelen zich tot een florale harmonie die de drager meevoert naar een uitgestrekte weide vol bloemen voor een romantische picknick. Zachte basisnoten van sandelhout, ceder en muskus zorgen voor een geurervaring die je kan vergelijken met het genieten van een welverdiend ijsje als afsluiter van een mooie dag.


AFGELOPEN- Maak kans op de limited edition van s.Oliver Feels Like Summer Eau de Toilette 30ml - €16,50.


Deel het bericht in onze social mediaInstagram en/of Facebook – met jouw vriendinnen.
Laat in een reactie onder het social media bericht weten waarom jij wilt winnen of reageer hieronder op het formulier.

Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.