Gaaf voor Tieners

Gespeeld: FIFA 22

Op 1 oktober was het dan eindelijk zover… FIFA 22. De tiener thuis had natuurlijk al dagen van tevoren via de Early Access gespeeld. Maar het wachten was toch op de échte.


Na uren games kwam dan toch zijn review voor de tieners van GaafvoorKinderen.
Review van Mees:
"Fifa 22 bevat heel veel nieuwe dingen tegenover vorige jaren. Denk aan nieuwe spelers zoals Robin van Persie, Wayne Roony en Cafú. Dat zijn de icons die zitten elk jaar in het spel. Maar dit jaar zijn er ook nieuwe kaarten genaamd Hero’s spelers. Wie zo’n Hero kaart hebben gekregen zijn bijvoorbeeld Milito, Dempsey en Campos. Dat zijn spelers die veel voor hun land of voor een competitie hebben betekend.
Naast het ultieme team van dit jaar, zijn de offline games ook veel leuker geworden. Volta de straat voetbal game, daar kan je nu niet alleen maar 1 verhaallijn in spelen maar ook mini games met je vrienden. En de carrière mode als trainer, kan je nu afstellen op hoe jij het precies wilt spelen. De carrière mode als speler, kan je niet alleen je prestaties op het veld laten zien maar ook tijdens trainingen. Je kunt midden in de wedstrijd worden ingewisseld wat vorige jaren niet kon. Dat maakt het veel realistischer dan vorige jaren.”

Een geheel vernieuwd Speltype Carrière geeft spelers meer manieren om hun voetbaldromen werkelijkheid te laten worden
Spelerscarrière
Verdiep jezelf in de reis van je prof met een geüpdatete spelerontwikkelingssysteem, nieuwe in-game eigenschappen, de zogenaamde bonussen, die spelers kunnen activeren gebaseerd op wat er op het veld gebeurt, dynamisch gegenereerde wedstrijddoelstellingen, nieuwe manieren om je manager-beoordeling te verbeteren en nieuwe tussenscènes na de wedstrijd die reageren op wat er in de wedstrijd is gebeurd. 


Managerscarrière
Creëer je eigen club en strijd tegen topclubs van over de hele wereld om te proberen de UEFA Champions League of CONMEBOL Libertadores te winnen. Ontwerp een eigen logo dat aansluit bij je visie, creëer een thuis- en uittenue waar iedereen in de competitie jaloers op zal zijn en ga dan naar de Stadionontwerper om je fans een thuishaven te geven om trots op te zijn.
Authentieke voetbalgame-ervaring
FIFA 22 wordt aangedreven door HyperMotion-technologie op PlayStation®5, Xbox Series X|S en Stadia. Het combineert geavanceerde 11-tegen-11-wedstrijd motion-capture en eigen technologie voor machine-learning om spelers de meest realistische, vloeiende en best reagerende voetbalervaring te geven en de rauwe emotie, passie en fysieke kracht op het veld te ontgrendelen. Of het nu een schot, een pass of een voorzet is, HyperMotion-technologie transformeert hoe spelers met en zonder de bal bewegen.


Een revolutionaire FIFA Ultimate Team-ervaring
FIFA 22 bevat ook innovaties in het populaire speltype FIFA Ultimate Team (FUT) en vernieuwt hoe spelers tegen elkaar strijden in Division Rivals en FUT Champions door een meer toegankelijke manier te creëren om vaardigheden en voortgang tegen andere spelers te testen. Voor het eerst is in deze nieuwe game ook FUT Heroes te zien, waarin de meest gedenkwaardige voetballers te zien zijn die ooit de velden hebben betreden, waardoor fans de mogelijkheid hebben om de nostalgische momenten opnieuw te creëren waardoor die spelers in de FUT 22 Heroes-selectie zijn gekomen.


Innovatie in alle speltypen
VOLTA FOOTBALL is terug met meer flair en nieuwe manieren waarmee fans hun stijl kunnen laten zien en zich verbonden kunnen voelen met hun team. Opnieuw ontworpen gameplay voor kleine teams belonen spelers voor hun vaardigheden met de bal en een nieuw seizoensvoortgangssysteem laat spelers XP verdienen voor alle beloningen in VOLTA FOOTBALL, welk speeltype ze ook spelen.


Met Profclubs kunnen spelers nieuwe aanpassingsmogelijkheden gebruiken om hun club te laten opvallen. Spelers kunnen ook een spelersontwikkelingssysteem ervaren waarmee de speler de controle heeft over de ontwikkeling van hun Virtuele prof. Dit systeem bevat een gestroomlijnde manier om sociaal te spelen waarmee het makkelijker dan ooit is om je volgende wedstrijd te vinden. In FIFA 22 kun je nu ook voor het allereerst met vrouwelijke voetbalprofs spelen.

Met meer dan 17.000 spelers in meer dan 700 teams in 100 stadions en meer dan 30 competities, is EA SPORTS FIFA 22 de enige plek waar je in iconische competities kunt spelen.