Gaaf voor Tieners

Dompel je onder met s.Oliver Pure Sense

Sinds de GaafvoorTieners-dochter op de middelbare school zit, is haar uiterlijk nóg belangrijker voor haar geworden. Naast mooie looks, is goed ruiken een must. Dus deo zit altijd in haar tas en is de plank boven haar bed goed gevuld met parfums. Bij onze zoon duurde dat iets langer, maar nu hij 15 is, is zijn interesse naast haargel verbreed naar after shave en vooral veel shower gel.


s.Oliver Pure Sense
Op weg naar volwassenheid komen er andere geurlijnen in beeld. Eén daar van is s. Oliver. Een stoer merk mét een nieuwe vegan lijn. Ook belangrijk! Puur, fris, echt en natuurlijk. En zo’n geur tref je in een minimalistische flacon. De eenvoudige vormen staan voor de pure vreugde van de kleine dingen in het leven en benadrukken de kwaliteit van de flacons. Tja, met de kleur waren de GaafvoorTieners-testers het niet helemaal eens, namelijk zacht roze en subtiel blauw. Iets pittiger had gemogen… maar de geur is zeker wél raak.
De geur voor vrouwen: s.Oliver Pure Sense for Her
Spray, spray en ruik! Nu kunnen we een uitgebreide beschrijving geven van de geur in de vorm van top-, hart en basisnoten, maar een eerste reactie zegt ook veel. Fris, fruitig en fijne bloemen en wij worden er vooral vrolijk van. Fijn!
Okay, dan toch nog even de geuringrediënten op een rij: Ananas, citroen, magnolia, bamboebladeren, drijfhout, muskus, bergamot en rozen.


De geur voor mannen: s.Oliver Pure Sense for Him
Hij sprayt abnormaal royaal… niet twee pufjes maar gewoon meteen vijf. Dan ruik je het wel meteen goed! Lekker stoer en pittig met topnoten van appel, pompelmoes en bittere sinaasappel. Verrassend fris dus voor een mannengeur. Dan zit er verder nog in: jeneverbes, hinoki, lavendel, ceder, patchoeli en sandelhout.
Als jongvolwassene wil je je graag onderdompelen in zo’n fijne geur en dat kan met s.Oliver Pure Sense want naast de eau de toilette (parfum of after shave) is er showergel. Voor haar ook deo en voor hem een combi van showergel en shampoo. Yeah. 


AFGELOPEN - Wij mogen 3x een set weggeven! 

Verrijk je leven en volg oprecht je eigen pad. Het is een kunst die we elke dag moeten oefenen. We zijn altijd op zoek naar iets echts, iets puurs dat ons niet afleidt, maar onze persoonlijkheid benadrukt. Dit geldt ook voor onze geur: s.Oliver Pure Sense omhult je in een aangename natuurlijkheid en zachte helderheid en accentueert wat je al in jezelf meedraagt. Een zuivere geur die zo boeiend is net omdat ze echt en authentiek is.

De s.Oliver Pure Sense for Her en s.Oliver Pure Sense for Him product lijn:
s.Oliver Pure Sense For Her
Eau de Toilette, 30 ml
Eau de Parfum, 30 ml
Eau de Toilette, 50 ml
Bath & showergel, 150 ml
Deodorant Natural Spray, 75 ml

s.Oliver Pure Sense For Him
Eau de Toilette, 30 ml
Eau de Toilette, 50 ml
After Shave Lotion, 50 ml
Shower Gel & Shampoo, 150 ml

Maak kans op een set - dus zowel de dames als heren geur!
Laat in een reactie de naam van minimaal 1 andere s. Oliver geur weten én hoeveel pufjes onze zoon meteen op sprayde.

Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.

De winnaars heten: Wesley O. in Rotterdam, Aleida K uit Den Haag en Antonia B uit Ede.