Gaaf voor Tieners

Gave gamingheadset: lichtgewicht, draadloos, oplaadbaar én milieuvriendelijk

De tiener 'in the house' blijft dol op gamen. We schreven al eerder over een ideale gamingheadset, lees hier verder over de vrolijke headset met verlichting in de oorschelpen. Nu heeft de puber een andere Trust headset geprobeerd: de Thian, de nieuwste headset van Trust. Deze draadloze (!) headset is licht van gewicht, oplaadbaar en klaar voor lange gamesessies. Met deze functies is het al een geweldig product, maar tel daar eens bij op dat hij gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled materiaal, en je hebt het volledige pakket dat Trust de gamer van vandaag te bieden heeft.


Heel lang gamen
Trust geeft deze game-koptelefoon de naam 'Thian' mee en dat vinden wij wel stoer klinken. Voor de gamende zoon is het eigenlijk veel belangrijker dat de headset comfortabel zit ( met kunstlederen oorkussens voor geluidsisolatie en een bovenlaag van gaas voor ademend vermogen) en draadloos is. Ideaal. Bovendien… hij kan er heeeeel lang mee gamen. Door de geïntegreerde oplaadbare batterij tot 13 uur continue speeltijd. Maar zo lang mag hij van ons natuurlijk niet achter elkaar gamen… 


Enthousiast!
De GXT 391 Thian, zoals de gamingheadset officieel heet is enthousiast ontvangen en in gebruik genomen. “Een goed geluidje! De microfoon kun je omhoog vouwen tegen de oorschelp en daar kun je ook het volume regelen. Maar echt heel fijn vind ik het dat er geen snoer aan zit. Je kunt draadloos gamen en met de USB-dongle is de verbinding razendsnel. Ik ben blij met deze headset, die ook nog eens van gerecycled materiaal is gemaakt”, legt de puberzoon uit.
Voor oplettende Trust-kopers nog dit: Misschien zie je een verandering in Trust's logo en de verpakking van de Thian. Dat komt omdat Trust momenteel overschakelt op een vernieuwde en modernere identiteit.

Krijg een Erop Uit voordeelkaart!
Trust komt met een leuke Spring promotie tot en met 26 juni 2022. Als je in deze periode een Trust product aanschaft van minimaal €45,-, dan kan je een digitale Erop Uit voordeelkaart aanvragen via de website van Trust. Deze voordeelkaart geeft je een jaar lang onbeperkt de mogelijkheid om met hoge korting (tot wel 70%) een dagje uit of avondje uit naar keuze aan te schaffen. Superleuk voor het hele gezin met de mooie dagen op komst! Kijk hiervoor op de website van Trust.