Gaaf voor Tieners

Shell we dance?

Word jij ook zo blij van schelpen? Het geeft zo'n fijn zomers gevoel toch?! De nieuwe essence cute as shell Trend Editie is geïnspireerd op de schelpen op het strand en betovert met stralende parelmoer effecten. De prachtige producten voor het gezicht, lippen en nagels zorgen voor een unieke glans - en toveren dromen tevoorschijn van witte zandstranden, zon en blauwe zeeën, die verhalen vertellen over natuurlijke schatten en hun fluisterende schoonheid. De Trend Editie creëert mysterieuze looks en is vanaf midden augustus tot eind september verkrijgbaar bij Kruidvat.
cute as shell blushlighter

Blush
Voor ons springen er twee mooie modellen uit deze collectie. Het is de shell blushlighter, een highlighter en blush in één product. De gewichtsloze poedertextuur creëert een perzikachtige tot gouden glans
op het gezicht om de teint een zachte glow te geven. De blushlighter ziet er ook nog eens prachtig uit – de gouden en parelmoer glinsterende deeltjes doen denken aan zand, waarop als 3D-print een perzikkleurige schelp ligt. 

Face sponge

En kijk dan hoe cute... De shell konjac face sponge heeft de vorm van een spons. Hebben! De konjac gezichtsspons is gemaakt van de wortel van de natuurlijke konjacplant en is schelpvormig in de cute as shell
Trend Edition. De konjacspons kan enerzijds worden gebruikt met lauw water of met een mild reinigingsproduct om de huid zachtjes te masseren. Dit reinigt de huid en laat deze schoon, zacht en gevoed aanvoelen.

Cute as shell lip balm
Ahhh en deze dan. Zo gaaf! Lippen om te zoenen...met de schattige cute as shell lip balm. Deze balm voedt de lippen, maar geeft ze ook een zachte gouden glans met een natuurlijke finish. En als hoogtepunt: de verpakking is een schattige schelpenvorm.

En dan het allermooist... de prijzen van essence zijn zo prima. De lip balm bijvoorbeeld, kost € 2,39 en het sponsje € 2,99.