Gaaf voor Tieners

Fijn geurenduo

Grappig hè, dat je als tiener merkt dat je favoriete geurtje anders wordt. Vond je eerst heel zoet waarschijnlijk erg lekker, nu verschuift je voorkeur misschien naar iets frisser. Tijd dus om een nieuwe eau de toilette aan te schaffen! Of als cadeautje voor je verjaardag te vragen. Misschien een goed idee om op je wensenlijstje voor december te zetten.

GaafvoorTieners geeft je graag suggesties en inspiratie voor nieuwe geuren!

Magische momenten

Aan het eind van de zomer van 2022 heeft s.Oliver een nieuwe geur voor vrouwen en mannen naar het schap met parfums in de winkel gebracht. Het heet: s.Oliver Scent of You!

Weet je dat… Geuren verleiden de zintuigen, roepen associaties op en helpen ons toe te geven aan onze emoties. Daarom gebruiken we doelbewust geuren om een blijvende sensuele signatuur achter te laten.

Geuren laten ons toe om te graven in magische momenten die binnenin verborgen zitten: onze herinneringen. Van onze vier zintuigen is de reukzin het sterkst verbonden met onze herinneringen aan speciale mensen of momenten. Of het nu een vleugje geur is dat we opvangen in het voorbijgaan, of de intense, intieme ervaring van een geur die door een bepaalde persoon gedragen wordt, of de geur van een trui of sjaal die onmiddellijk herinneringen oproept aan de drager.

Laat een magische verrassingen en onbeschrijfelijke eerste indruk achter met Scent of You!

Elegante ingrediënten

Scent of You voor hem en haar is een geurenduo dat een blijvende indruk achterlaat met de combinatie van elegante ingrediënten.

De vrouwengeur is heerlijk fris. Je ruikt van alles, van mandarijn tot rozen en van muskus tot peer. In geurenland spreken we van top-, hart- en basisnoten. Eigenlijk kun je het zo zien: de top ruik je als eerst zodra je het hebt opgespoten (en ook weet wat het is), dan komt de hartnoot en als je de geur langer op je huid of kleding hebt komen de basisnoten naar voren. Dus bij Scent of You women ervaar je eerst de frisheid met een sprankelende topnoot van mandarijn en peer, opgelicht door een vrouwelijk bloemig boeket van pioen en jasmijn. Dit wordt afgerond met een combinatie van witte muskus, sandelhout en patchoeli voor een elegante romige tint.

De geur voor mannen: s.Oliver Scent of You is ris dankzij topnoten van lavendel en pompelmoes, verrijkt met oranjebloesem, scharlei (ja heus!) en cumarine in het hart en afgerond met aards hout met mos in de basis.

Dit wil je ervaren toch?! Gaaf voor Tieners.