Gaaf voor Tieners

Gave geuren: Hollister Canyon Rush

Een ruige rots uit de Canyon vormde de inspiratie voor de flacon van de for her en for him geur van Hollister Canyon Rush (30ML €20). Voor een wauw-effect. Die canyon is trouwens ook afgebeeld op de kartonnen verpakking.

De eerste indruk is dus indrukwekkend! Dan door naar de geur zelf. We starten met Canyon Rush for Her. De inspiratie van de parfumeur Gino Percontino:

“I wanted to create a fragrance that was clean and vibrant, so I started with a heart of transparent florals, focused on a watery jasmine effect. To make it fun, and full of energy, I added a burst of juicy orchard fruits and tart citrus freshness on top.”

 

Het is dus een bloemig geur, tegelijk ook fris fruitig. De Eau de Parfum is geïnspireerd op het bevrijdende gevoel van downhill skaten. Daar word je vrolijk van… ook als je niet gaat skaten is het natuurlijk een heerlijke geur. Gewoon lekker sprayen en go for it! De vierkante flacon in fuchsia kleur ligt goed in de hand, zodat je rijkelijk kunt sprayen.

We zetten nog even de exacte geurbelevingen op een rij, dus van top-, midden- naar basisnoot. Canyon Rush for Her opent vrolijk fris met crispy, frisse fruitnoten zoals perzik, peer, appel en rabarber. Ervaar de bergamot met warme houtachtige musknoten van waterjasmijn, viooltje en blauwe fresia. In de basis beleef je cederhout, wit hout en amber.

Deze beauty wil je toch gewoon hebben!

Zet ‘m dus op je wensenlijstje. Het is een fijn cadeau om te krijgen (of om te geven!).

 

Canyon Rush for Him

Dan gaan we ruiken aan de Canyon Rush voor hem. Net als de flacon voor vrouwen staat het Hollister logo luxueus op het glas geprint. Haal de grijze houten dop van de blauwe flacon (bij Hollister noemen ze het een teal kleurige flacon) en ruik. Yes, lekker!

De inspiratie van parfumeur Linda Chinery:

“I used black pepper and cedarwood to capture the rush of speed, followed by a modern fougere heart that feels smooth, effortless, and totally in control.”

De zwarte peper in deze Eau de Toilette roept het gevoel van avontuur op. Dus ga ervoor. Wat je nog meer ruikt in de Hollister Canyon Rush for Him? Je kunt het omschrijven als een aromatische fougère geur, stoer en vol zelfvertrouwen. Wij zeggen liever: gewoon helemaal top! Niet te zwaar, niet te licht en zeker niet zoet. Echt fijn mannelijk met kruiden en houttonen.

Zoals ze bij Hollister zeggen:

Feel your heartbeat, close your eyes, and go! You can’t help but laugh out loud as you experience the freedom of a skateboard adventure with your friends right by your side.