Gaaf voor Tieners

Vrolijke nagels

Trends, van korte of lange duur, worden vaak feilloos opgepikt door jongeren. Wedden dat er al heel wat tieners graag naar een nagelsalon willen… Maar, goed nieuws. Je kunt natuurlijk ook heel goed zelf je nagels opvrolijken met een kleurtje en nail art.

Kunstnagels

Tja, heb jij net niet van die sterke nagels of willen ze maar niet ‘lang’ worden? Ook daar is een oplossing voor die helemaal niet zo heel gek duur hoeft te zijn. Plak zelfs kunstnagels op. Bij essence zijn ze er in verschillende ontwerpen, inclusief zelfklevende stickers. Zo’n nails in style set bestaat uit 12 kunstnagels en 10 zelfklevende pads. Het is vrij makkelijk om zelf te doen, maar ook heel gaaf om samen met een vriendin je nagels van kunstnagels te voorzien.

Met de transparante plakstrips kun je de nagels eenvoudig aanbrengen en later weer verwijderen. Hup, zo heb jij ook de nagel looks!

Nagelstickers

Voor wie nog wat creatiever met de nagels om wil gaan zijn er BE HAPPY nagelstickers. Deze nagelstickers zijn er in verschillende ontwerpen; van vrolijke bloemetjes tot hartjes. Je maakt makkelijk met de zelfklevende nagelstickers een leuk design op je nagels. Cool. Ga helemaal los met de zelfklevende stickers en maak je eigen nail art.

Lakjes

Onder die nail art stickers is het mooi om een gaaf kleurtje op je nagels aan te brengen. Essence heeft gezellige, zomerse kleuren zoals Gel nail color ‘Inner peas’ (yep, gaaf groen) en Power to the Sunflower (in lief geel).

Dit zit in het pakket:

Nails in style, Hey, BE HAPPY nail stickers, Gel nail color in kleur 55 Inner peas en Gel nail color in kleur 53 POWER TO THE sunflower.