Gaaf voor Tieners

Superglad en glanzend haar

GaafvoorTiener-tester Pien mag aan de slag met de BaByliss Hydro-Fusion Stijltang. Tja, wat valt je als 14-jarige dan meteen op: “De lichtblauwe kleur. Mooi!

Maar wat kán deze stijltang?

Aan de slag in het lange blonde haar van Pien. Haar ervaring:

“Handig, deze stijltang warmt echt heel snel op en je hebt meerdere (5 digitale hitte-instellingen 150°C tot 235°C ) standen voor de temperatuur. Ideaal. Er zit een blauw lampje in en zo kan je zien dat de stijltang warm is. Dus je kan precies op tijd en bij de juiste temperatuur je haar gaan stijlen. Ik kan er zowel heel glad en glanzende haar mee maken als een mooie slag in mijn haar mee maken. Dus met deze stijltang kan je makkelijk stijlen. De ene dag een leuke krul en de volgende dag heel stijl haar.

Ik vind het top dat mijn haar zo gaat glanzen na gebruik van deze Babyliss. Wat ik ook handig vind aan deze stijltang, is het 2,5 meter lange snoer dat ook nog eens meedraait. Je kunt makkelijk alle kanten op bewegen.

Ook goed om te weten: De stijltang koelt ook snel af als je ‘m hebt uitgezet. Oh en, het is een mooie stijltang die superhandig in een beschermhoes zit verpakt waardoor hij minder snel beschadigd en je de stijltang makkelijk kan meenemen.”

Kortom, deze stijltang werkt snel, eenvoudig en gewoon goed!

Hydro-Fusion

In het bericht van Babyliss lezen we dat er in 2023 twee nieuwe lanceringen zijn: Hydro-Fusion Stijltang en Hydro-Fusion 4-in-1 Föhnborstel. Over de föhnborstel maakte Pien al een keer een vlog (klik hier).

Maar wat maakt deze twee haarstijlers nou zo fijn? Ze zijn ontworpen met Advanced Plasma Technology, dat is een vochtbalancerend dubbel ionisch systeem dat het haar verzorgt en pluisvrij maakt.

Anders uitgelegd, om het te verduidelijken: de Hydro-Fusion tools bevatten een geavanceerd dubbel ionisch systeem dat zowel positieve als negatieve ionen combineert die samenwerken om de vochtbalans van het haar op peil te houden en het zo te verzorgen en pluisvrij te maken.

Tada, dat willen we! Zowel de tieners als de moeders.