Gaaf voor Tieners

Boost voor een onzuivere, vette en acnegevoelige huid

We kregen de vraag of we meer wilden weten over SKIN APPEAL SKINBIOM BOOST van Louis Widmer. Het is een nieuwe en innovatief product van het merk. Skinbiom Boost is een probiotisch voedingssupplement voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid, dat je zonder water kunt innemen. Onze bijna 15-jarige puber probeert het graag uit. 
Zuiver van binnenuit
Natuurlijk lezen we eerst samen wat het voor product is en wat het met de huid doet. Nou reken maar dat de Skinbiom Boost heel veel doet. Dit innovatieve product neem je namelijk in. Het zijn zakjes met poeder, wat wij in water oplossen en opdrinken maar dus ook bijvoorbeeld door yoghurt of en shake kan. Door de Skinbiom Boost ieder dag, minimaal een maand lang, in te nemen (het smaakt eigenlijk naar niets) kreeg de tiener een zichtbaar rustigere huid, minder pukkeltjes en de rode vlekjes trokken weg. 
Wat doet Skin Appeal Skinbiom Boost? 
Er wordt gemeld dat: Een onzuivere, vette en acnegevoelige huid aanpakken was nog nooit zo eenvoudig. Louis Widmer lanceert het innovatieve product dat even effectief als handig is om te gebruiken. Skinbiom Boost is een probiotisch voedingssupplement. 
Hormonen, stress, een onevenwichtig voedingspatroon en een slechte aanvoer van probiotica kunnen de samenstelling van de darmflora helemaal uit balans brengen. De darmwand verzwakt waardoor metabolieten door de darmwand dringen en in de bloedsomloop terechtkomen. Dit kan tot ontstekingen in het lichaam leiden en zich uiten als onzuiverheden of acne op de huid.
De zakjes met Skinbiom Boost gaan heel gericht te werk. Okay, nu komen er weer heel wat termen, maar lees het toch even door want dan begrijp je wat deze boost voor jouw huid kan doen. “De combinatie van de melkzuurbacterie Enterococcus Faecium SFR68® en Vitamine B3 versterkt de huidbarrière, verhoogt de hydratatie van de huid en herstelt het evenwicht van het microbioom van de huid – voor een natuurlijk mooie en gezonde huid van binnenuit. Het probiotisch voedingssupplement maakt de verzorgingslijn compleet. Het voedingssupplement heeft een uitstekende tolerantie en versterkt de werking van de huidverzorgingslijn Skin Appeal.
Studies hebben aangetoond dat roodheden, afschilfering van de huid en open en gesloten comedonen al na een paar weken verminderen. Kortom, de pukkeltjes en rode plekken trekken langzaam maar echt zeker weg. De tiener is er heel blij mee! 
Goed om te weten: Skin Appeal Skinbiom Boost kan door tieners gebruikt worden, maar is natuurlijk ook geschikt voor volwassenen. Louis Widmer heeft een brede doelgroep.
Reinigen, zuiveren, verzorgen
Zoals gezegd werkt de Boost heel goed in combinatie met andere Skin Appeal producten. We hebben een setje met drie producten en op de verpakking staat: “Het geheim van een zuivere huid in 1 minuut... reinigen, zuiveren, verzorgen”. Dat heeft onze tiener ook gebruikt en de huid is dus telkens goed gereinigd en gezuiverd. De derde stap, de Sebo Fluid hydrateert de huid 24 uur lang. 
 
Een blije puber in huis met een zichtbaar rustigere en zuiverdere huid! 
 
Alle voordelen van de Skin Appeal Skinbiom Boost op een rij:
Vermindert talg, microcomedonen en afschilfering van de huid aanzienlijk
Doeltreffende formule met melkzuurbacteriën en vitamine B3
Voor een evenwichtig microbioom van de huid
Versterkt de huidbarrière en het immuunsysteem
Verhoogt de hydratatie van de huid
Een natuurlijk mooie en gezonde huid van binnenuit
Versterkt de werking van de huidverzorgingslijn SKIN APPEAL
Uitstekende tolerantie van het product
De eerste resultaten zijn zichtbaar na één maandwerking op lange termijn tot drie maanden na gebruik.