Gaaf voor Tieners

Win Youthful moments

 

Iedere huid kan een goede verzorging gebruiken. De tienerhuid dus zeker ook. Fijn dat puber Pien (bijna 15 jaar) de Youthful Skin-lijn van Louis Widmer mag proberen.

Vegan, puur & eerlijk 

Wat is er zoal belangrijk aan producten voor de tiener? Naast een leuk kleurtje van de verpakking (check), een fijn geurtje aan het product (check) is ook steeds vaker puur, eerlijk en vegan van belang. Reken maar dat deze lijn daaraan voldoet. Bovenal is het natuurlijk belangrijk dat de huid ervan opknapt. De innovatieve ingrediënten van deze Youthful-lijn hebben bewezen resultaten en zorgen voor een krachtige verzorging van het gezicht.

Pien gaat ermee aan de slag – smeren maar

Drie producten

Louis Widmer heeft drie verzorgingsproducten ontwikkeld speciaal voor de jonge huid.

De gezonde jonge huid is elastisch, optimaal gehydrateerd en heeft een goede microcirculatie. Om deze kwaliteiten zo lang mogelijk te behouden is het van groot belang om al vroeg te beginnen met de juiste huidverzorgingsproducten.

Wij vinden de MATTIFYING MOISTURISER (picture perfect day), MOISTURISING CREAM UV20 (no thirst today) en GOOD NIGHT CREAM (overnight booster) Gaaf voor Tieners!

Fijn dus dat we een cadeau winpakket met youthful moments weg mogen geven.

Ook goed om te weten:

De Youthful Skin-lijn is bekroond met de Careality Care Award voor de beste productintroductie in de categorie Gezichtsverzorging.

Hoe maak jij kans? Volg GaafvoorKinderen op Instagram en Facebook, like het desbetreffende bericht op Louis Widmer en geef antwoord op de vraag Welke kleur heeft de dop van de Overnight booster?