Gaaf voor Tieners

Zalige zomergeur: Blue Horizon

Zon, zee, strand… hoera, een zomers gevoel. Daar hoort natuurlijk een zomerse geur bij. Fris en fruitig en geurend naar warme zonnestralen. Alsof je op het strand bent, geniet van een vakantie of vrije dag. Spray dan vooral met dé zomergeur voor 2024: Blue Horizon, de nieuwste aanwinst van de CARE familie!

Helderblauwe horizon

Wij vinden het een gave geur voor tieners en alle vrouwen die zich jong voelen. Ruik die vrolijkmakende geur van ananas, zwarte bes, de bloemige essence van Ylang en lavendel, witte muskus en een zilt zeebriesje. Yes, dat is Blue Horizon van CARE. Spray die betoverende mix van sappige fruittonen en een verkwikkend ziltig akkoord. Het is alsof je meteen op vakantie bent, op een zomers zonnige bestemming.

De Eau de Parfum Blue Horizon van CARE ruikt wat ons betreft heerlijk en goed, maar er valt meer over te vertellen. Namelijk; het is een goed merk, want heeft vol toewijding gekozen voor natuurlijke en duurzame ingrediënten.

Cause we ‘CARE’

In CARE worden geen kritisch besproken ingrediënten gebruikt, maar alleen schone formules zonder kleurstoffen, UV-filters, palmolie en minerale olie. Hoera, dat willen we!

Ook dierlijke ingrediënten en stoffen van dierlijke oorsprong zijn hier niet van toepassing, waardoor de geurlijn 100% vegan is.

Blue Horizon kijkt ook nog eens naar duurzaamheid, door het minimaliseren van de impact op de planeet met zorgvuldig gekozen ingrediënten en verpakkingsmaterialen. Met elke spray draag jij dus bij aan een groenere, meer duurzame toekomst. Dat is een extra reden om voor deze CARE te kiezen!

Blue Horizon is ook nog eens fijn geprijsd, de aanbevolen verkoopprijs voor de Eau de Parfum 50 ml is namelijk €17,95. Hierdoor is deze zomergeur absoluut Gaaf voor Tieners!