Gaaf voor Tieners

Heerlijke lifetime geur voor hem en haar

Bij veel tieners begint het vanaf de brugklas – of pal daarna (of soms toch al in groep 8) – te kriebelen. Reuk kriebels. In positieve zin hoor! Geen zweetgeur want daar heb je natuurlijk uitstekende deo’s tegen (zoals die van Lovelí). De interesse in een lekker geurtje opspuiten.

s.Oliver

Hoe kom je er nou achter welk geurtje bij jou past? Nou gewoon, proberen. Loop de drogist of parfumwinkel in en ruik. Start nou niet meteen bij grote, bekende en dus dure merken… die parfum kun je altijd nog voor je verjaardag of Kerst vragen.

De GaafvoorTieners tip is: s.Oliver. Heel fijne eau de parfum tegen vriendelijke prijzen! En we durven te wedden dat volwassenen deze s.Oliver eau de parfum ook heerlijk vinden ruiken.

Lifetime

De nieuwste s.Oliver geur in de collectie heet LIFETIME. Waarom? “We associëren speciale momenten in het leven niet alleen met bijzondere mensen, maar ook met een onmiskenbare geur. Eén keer ruiken is vaak genoeg om herinneringen terug te brengen”, laat het merk weten. En zo is de geur voor hem en haar ontstaan.

Goed om te weten: s.Oliver LIFETIME is 100% vegan en vrij van zowel dierlijke ingrediënten als stoffen van dierlijke oorsprong.

For Her

Spray met de roze en ronde flacon met roségouden accenten en ervaar het bloemig-fruitige karakter van de eau de parfum. De samenstelling bestaat uit een weelderige mix van pure roos, magnolia, pioenroos en iris, aangevuld met frisse, fruitige noten van peer en watermeloen. De houtachtige basisnoot van sandelhout, gecombineerd met witte muskus, geeft deze geur een aangename warmte.

Deze geur vinden wij gaaf omdat je het kunt dragen naar school, maar net zo feestelijk geurt op een feestdag.

For Him

s.Oliver LIFETIME voor de man is een krachtige geur. Net als de hoekige flacon in donker petrol. Hoe deze eau de parfum ruikt? Frisse en moderne noten van grapefruit, citroen en kruiden, gecombineerd met aromatische lavendel, prikkelen de zintuigen en zorgen meteen voor een verfrissend gevoel in deze houtachtig-aromatische geur. De koele topnoten staan in contrast met de warme, rustgevende hartnoten van cederhout en cipres. Voeg daar basisnoten van sandelhout, diepe amber en kasjmier aan toe en je ruikt heerlijk!