Gaaf voor Tieners

The Ordinary’s Pay What You Can

Oh wauw, wat een gaaf en goed idee van The Ordinary. Met de ‘Pay What You Can’ actie bieden ze hun klanten een unieke kans om zelf de prijs van hun producten te bepalen, zonder concessies te doen aan kwaliteit, betaalbaarheid en transparantie. Precies zoals The Ordinary bekendstaat.

Met ‘Pay What You Can’ laat The Ordinary zien dat hoogwaardige huidverzorging toegankelijk blijft voor iedereen. Dit baanbrekende initiatief loopt tot 31 oktober 2024.  

Deze campagne is een krachtig statement over betaalbare, wetenschappelijk onderbouwde skincare en past perfect bij de huidige vraag naar transparantie en toegankelijkheid, zeker voor tieners die op zoek zijn naar producten die werken, zonder veel neer te hoeven leggen.

Kies je korting

Van 10 september tot 31 oktober kunnen klanten in de winkel in Amsterdam (en online) zelf kiezen hoeveel ze betalen voor The Daily Set – een collectie van drie essentiële producten die zorgen voor een eenvoudige, maar effectieve huidverzorgingsroutine. Je kunt kiezen uit de volgende prijsopties:

- Volledige prijs

- 23% korting

- 40% korting

Dit initiatief stelt je in staat om je aankoop aan te passen aan je huidige financiële situatie. Geen vragen, geen oordeel—gewoon hoogwaardige huidverzorging die past bij jouw behoeften.

Wat zit er in The Daily Set?

The Daily Set telt drie essentiële producten. Allen perfect voor het opbouwen van een eenvoudige maar effectieve huidverzorgingsroutine.

Je start met de Squalane Cleanser 50ml. Dit is een zachte, hydraterende reiniger die make-up en onzuiverheden verwijdert, terwijl de huid zacht aanvoelt. Werkt echt perfect! Daarna smeer je met Hyaluronic Acid 2% + B5. Een hydraterende krachtpatser die de huid voller maakt en langdurige hydratatie biedt. Je sluit af met de fijne Natural Moisturizing Factors + HA 30ml. Je huid voelt meteen zacht aan met de lichte moisturizer die de huidbarrière ondersteunt én je een frisse teint geeft, de hele dag door.

Of je nu nieuw bent met huidverzorging of op zoek bent naar betrouwbare essentials, The Daily Set biedt alles wat je nodig hebt om je huid gezond en stralend te houden. Je vindt het online via theordinary.com