Kinderboeken

Voor de latere boekers

Stel... je hebt nog geen vakantie geboekt voor aankomende zomer. Dan heb ik hier twee gave tips voor je. Familievakanties naar de zon. De Turkse zon! Bekijk de vakanties naar één van deze twee spiksplinternieuwe hotels eens: Aska Lara Deluxe of Eftalia Marin. Deze hotels bieden zowel de kleintjes als de volwassenen een fantastische tijd!

Aska Lara Deluxe

Het hotel Aska Lara Deluxe ligt - zoals de naam al doet vermoeden - in Lara, zo'n vijf kilometer van Antalya vandaan. Het nieuwe hotel dat direct aan zee ligt beschikt ook over een groot waterpark. Het is net geopend en het is voor kinderen een walhalla. Hier kunnen kids met al hun vriendjes en vriendinnetjes de hele dag van de glijbanen af racen. Ook is er een grote speeltuin met een klein pretpark voor de kinderen, voor wie het aquapark nog niet genoeg is. Wanneer de kids onder begeleiding van een professionele staf aan het spelen zijn kunnen volwassenen zichzelf even lekker afzonderen op het privéstrand of in de spa van 3000 vierkante meter waar het hotel over beschikt.  Verder zijn er talloze sport- en spelfaciliteiten waar je je mee kunt vermaken.

Eftalia Marin

Voor diegenen die alleen in het allernieuwste willen verblijven is het Eftalia Marin zeker een aanrader. De opening van dit hotel staat gepland op 15 juli 2014 en het belooft een tophotel te worden. Het hotel is te vinden vlakbij het strand van de Turkse badplaats Alanya. Voor de kinderen is er een mini-club en een speeltuin. Ook zal er een aquapark aanwezig zijn, direct aan het strand. Zo kan het hele gezin genieten van de Turkse zon. De kinderclub is ook bij het strand. Handig alles zo dicht bij elkaar.

Beide hotels hanteren het inmiddels goed bewezen systeem van een uitgebreide all-inclusive formule. Ontbijt, lunch, diner en drankjes staan op ongeveer elk gewenst moment voor je klaar evenals snacks. Dat is smullen! Misschien leuk voor de kinderen, of stiekem ook voor jezelf, ijsjes van de patisserie zitten er ook bij in!