Kinderboeken

De wereld ontdekken!

Ik heb van opa een wereldbol gehad en ik vind het zalig om in gedachte langs al die landen te reizen. Ik ben dol op ontdekkingsreizen. Zeker nu ik op nog weer een andere manier de wereld kan ontdekken, via Mijn grote Wereldatlas van tiptoi®. De tiptoi-stift heb ik (want ik heb ook het boek over de boerderij), dus ik kan meteen aan de slag met mijn wereldreis. Ik sla de Wereldatlas open en kan aan de slag als ik de interactieve stift heb geactiveerd. Ik tip de pagina aan en krijg een vraag. Over de hoofdsteden en de landen. Maar ook kom ik te weten waar de giftigste dieren leven en wie de piramides hebben gebouwd.

Topo

Topografie wordt zo nóg leuker! Zelfs beter dan in de klas van Mees Kees, waar ze landen raden bij ‘topo’. De tiptoi-stift geeft op een leuke manier uitleg over de steden, landen, zeeën en nog veel meer. Ik wijs nu met gemak Londen, New York of Singapore aan. Ik weet zelfs met behulp van Mijn grote Wereldatlas wat ze in andere landen eten. Ik vind het echt ongelofelijk hoeveel informatie en bijzondere geluidjes er uit die tiptoi-stift komen. Ik vervolg nu snel mijn reis rond de wereld… 

 

Eén stift voor alle tiptoi-producten

De innovatieve tiptoi-serie bestaat inmiddels uit diverse soorten boeken, spellen en speelgoed waarbij de interactieve stift te gebruiken is voor ieder tiptoi-product door simpelweg gratis het programma van het juiste product te downloaden. Voordeel is dat op de stift meer programma's gelijktijdig opgeslagen kunnen worden. Zo kun je 'm dus ook gebruiken bij het nieuwe tiptoi-spel 'Mijn Lichaam', hét kennisspel over het menselijk lichaam. Met behulp van afwisselende illlustraties en oefeningen leren kinderen het menselijk lichaam kennen. Alles wat ze altijd al hadden willen weten, komt aan bod!