Creatief

Gevuld paasei!

Wij vinden Pasen altijd gezellig. Van een lekker ontbijt in de ochtend met vers gekookte vrije uitloop eitjes, warme broodjes met aardbeienjam uit zo’n leuk wekpotje en PLUS Palm Paashaantjes tot het schilderen van witte eieren en daarna bij opa en oma in de tuin paaseitjes zoeken. Zo gezellig allemaal. Oma verstopt in de tuin niet alleen chocolade eieren, er ligt vaak ook een verrassing. Ik hoop dat het dit jaar zo’n groot Super Sand Egg is.

Verrassing
Ze liggen namelijk in de speelgoedwinkels, vrolijke paasverrassingen in de vorm van een groot, plastic, gekleurd ei. Super Sand Eggs. Er zijn drie verschillende kleuren, geel, groen en oranje. Wat er in zit? Zand. Niet zomaar zand natuurlijk, maar magische zand waarmee je schoon en veilig figuren kunt maken. Wij hebben al vaker met Super Sand gespeeld en dat werkt echt gaaf. Dat zand voelt niet alleen zacht, het is ook supergoed kneedbaar en in model te brengen.
Ik hoop op een ei met een vormpje van een lammetje er in. Ik ga dus druk op zoek naar het oranje ei. Een Super Sand Egg bestaat uit een gekleurd ei en daarin honderd gram magisch zand en een figuurtje; een konijntje, een kuikentje en een lammetje.

 

 

Met Super Sand halen ouders voor hun kinderen het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er kastelen, taartjes en dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel weer op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.