Gaaf voor Kinderen

Verrassings- en visweekend op Sprookjescamping

Twee jaar geleden waren wij op de Sprookjescamping. Echt gaaf! Ik wil er zo weer heen. En dat gaan we vast dit jaar ook doen... want in juli opent daar een buiten zwembad. Dat wil ik zien. Maar ook in mei is er al van alles te doen.  

Verrassingsweekend 20 t/m 22 mei
Tijdens dit weekend gaat er veel bijzonders gebeuren. Het is een weekend vol verassingen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Een van de verrassingen is een kookworkshop van dè kinderkok van België: Jeroen van Alphen. Jeroen is bekend van het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’ en gaat met de kinderen een drie gangen menu bereiden die hun ouders mogen opeten. Dat wordt smullen!

Visweekend 27 t/m 29 mei
De sprookjescamping heeft een unieke visvijver met veel verschillende soorten vissen. Ouders en hun kinderen mogen hier hun hengel uitgooien. Daarnaast worden er in dit weekend allerlei watergerelateerde activiteiten georganiseerd, zoals discozemmen, een waterestafette en een echte beachparty. Voel jij je als een vis in het water?
 

Praktische informatie Sprookjescamping
De kosten voor een verblijf op de camping van vrijdag 12.00 uur tot zondag 18.00 uur bedragen slechts € 59,- (het verrassingsweekend € 69,-, incl. 3 gangen diner bereid door de kinderen).