Games / DVD's

Trolls-film thuis kijken

Zoals bij ons thuis wel vaker aan de hand is… we komen tijd te kort. Toen de film Trolls in de bioscoop draaide wilden we er meteen heen. Maar het is niet gelukt. De dagen en weken vlogen om en toen draaide Trolls al niet meer in de bios. De winkels lagen wel vol met mooie merchandise met Poppy en al haar vrienden. Pien knutselde bijvoorbeeld een schoudertas van Trolls en wij vielen ook voor de Dermo Care Trolls-lijn met anti-klitspray, een fijne 2in1shampoo Happy Hair Day en de vrolijke bubbels van 2in1bad&douche.

Nu op dvd
We moesten er wel even op wachten, maar Trolls is nu (sinds 15 februari 2017) op DVD en Blu-ray verkrijgbaar. Yes! En wij zagen de kleurrijke film vol vrolijke muziek dit weekend al, omdat DreamWorks ons de dvd al had toegestuurd. Zo kunnen wij al snel een review over Trolls schrijven. En wat hebben we genoten! Met ‘we’ bedoelt Gaaf voor Kinderen: Mees van bijna 11 jaar, Pien van 8 jaar en mama Marije. Dit avontuur is zo gaaf dat we niet eens toe kwamen aan een pauze met popcorn. Het verhaal ervaren wij alle drie hetzelfde en gaat in het kort zo: Prinses Poppy met haar roze haren houdt van zingen, dansen en plezier maken. Zij barst regelmatig uit in muzikale mash-ups en zingt allerlei liedjes op bekende melodieën. Poppy is positief en poptimistisch. Zij gelooft nog heilig dat zolang je liefde en liedjes in je hart hebt je je ware kleur laat zien. Nou, daar denkt Branch anders over. Zijn huis is verstopt onder de grond en voorzien van een eigen ‘panic room’, omdat hij altijd bang is voor een nieuwe Bergens-aanval. Zullen die nare Bergens die trollen eten weer toeslaan? Dat ga je zien in de hilarisch animatiefilm.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft de dvd TROLLS weg.

Zoals gezegd waren onze reacties aan het eind verschillend.
 
Mees: “Die Poppy is wel heel vrolijk en zingt erg vaak. Ik kan wel om haar lachen, al vind ik die chagrijnige Branch nog grappiger.”
 
Pien: “Ahhh, Poppy is lief. Maar eigenlijk vind ik de troll in het zilver die glitterscheetjes kan laten nóg gaver. Het was wel even zielig toen Poppy verdrietig was en helemaal grijs werd, maar gelukkig kwam het goed.”
 
Marije: “Ik heb genoten van Trolls. De film is grappig, lief, spannend en een beetje zielig tegelijk. Ik heb lekker mee zitten zingen met de bekende liedjes. Weliswaar met een andere tekst, maar wel heerlijk herkenbaar. Ik ga vanavond de Engelstalige versie op dvd bekijken.”
 
 
15 Februari 2017 is het kleurrijke en muzikale avontuur TROLLS uitgebracht op DVD en Blu-ray.
Je hoort hits van onder andere Justin Timberlake, Waylon en Sharon Doorson.
Het is een echte feel-good movie voor het hele gezin.
 
Wil jij de dvd Trolls winnen?
Bekijk dan wat de prijs voor deze dvd nu is bij Bol.com EN noteer twee namen van de Engels stemmen van de originele cast.
 
DreamWorks Trolls © 2017 DreamWorks Animation LLC.  All Rights Reserved.
 

De winnaar heet: R. Venema in Blijham. GEFELICITEERD!