Kinderboeken

Nijntje geluiden- en prentenboek

Als je als beroemdheid, zoals nijntje, jarig bent, dan verschijnen er rond jubileumjaren extra leuke producten. Nijntje wordt in 2020 al 65 jaar en dat wordt gevierd! En hoe… we schreven al eerder over een leuk klik-klak schuifboek, maar voor ons komt het vrolijke konijntje helemaal tot leven met de tiptoi® Starter Set ‘Mijn Geluiden Prentenboek - De Avonturen van nijntje’.

Ken je tiptoi ® al? Wij zijn weg van deze ‘alleswetende’ stift en daar schreven we al over in ‘tiptoi is te gaaf’ of ‘ontdek de wereld met magische pen’.

Liedjes, spelletjes en geluiden

Nieuw in het assortiment van is dus de tiptoi® Starter Set ‘Mijn Geluiden Prentenboek - De Avonturen van nijntje’. Het is een starter set, dus de bijzondere en interactieve pen zit erbij. Sla de bladzijden van het boek open, wijs met de stift plaatjes aan en je hoort verhalen, geluiden, liedjes en je kunt spelletjes doen. Voor kinderen vanaf en jaar of drie is dit supergaaf. Leer spelenderwijs, samen met nijntje meer over verjaardagen vieren, buitenspelen, een dagje naar het strand of nijntje op safari. En... natuurlijk zijn hond snuffie, opa en oma Pluis, knorretje en alle andere vriendjes en familie van nijntje ook in het boek terug te vinden.

Door op één van de symbolen rechtsonder op de pagina te tippen, kies je voor ontdekken (het oog), het spelen van een spel (de dobbelsteen) of het luisteren naar een liedje (muzieknoot).

Altijd plezier

Met het nijntje geluiden- en prentenboek vergroten kinderen spelenderwijs hun woordenschat. Want… door spelletjes te spelen en naar liedjes te luisteren, leren ze, door eenvoudig te begrijpen zinnen, woorden uit hun speelwereld kennen. Bovendien beleven kinderen met nijntje altijd plezier en wat nieuws.