Speelgoed

Zingen, dansen of wakker worden met K3

Al jaren ben ik fan van K3. Ik mocht laatst weer naar een concert van Karen, Kristel en Josje en wauw wat blijft dat gaaf. Lekker zingen en dansen op vrolijke muziek. In mijn kamer heb ik posters van de meidengroep hangen en op mijn bed prijkt een kussentje met een foto van K3. Natuurlijk heb ik cd’s en dvd’s van K3 en wil ik eigenlijk alle merchandise wel hebben. Maar dat kan natuurlijk niet.

Microfoon

Sinds begin november brengt Bigben Interactive drie nieuwe K3 producten uit: een K3 radio/CD speler, wekkerradio en Sing-Along Sound Tower. Deze laatste mag ik testen (en moet helaas weer retour). We ontvangen de Tower over de post en het duurt eerlijkgezegd wel even voordat mama hem heeft uitgepakt en helemaal begrijpt hoe er muziek uit de K3 toren komt. Kwestie van de iPhone met Spotify goed aansluiten… Maar dan opeens schelt er Eyo! uit de boxen. Wauw, wat een mooi geluid. Ik pak de microfoon en zing mee. Ik hoor mijzelf goed door de boxen en er is zelfs veel ruimte om te dansen (het snoer aan de microfoon is prettig lang). Ik zing al mijn lievelingsliedjes van Kusjesdag tot Loko Lé. Uit volle borst. Het klinkt zo goed! En toch moet ik van papa en mama maar verhuizen van de woonkamer naar mijn slaapkamer met deze Sing-Along Sound Tower. Daar staat deze toren van wel een meter nu te stralen, met aan de zijkant een foto van K3.

Nieuwe producten

Zoals gezegd moet de Sing-Along Sound Tower van K3 weer retour en met pijn in mijn hart pakken we deze weer in en brengen het pakket naar PostNL. Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd naar de andere twee K3 producten in samenwerking met Bigben Interactive. Op de K3 wekkerradio kun je twee alarmtijden instellen en zitten er een “sleep” en “snooze” functie op. Handig! De radio/CD speler heeft een AUX-ingang zodat de K3 nummers zo van een iPod®, iPhone® of andere MP3 speler kunnen worden afgespeeld op de speler.