Gaaf voor Kinderen

K3 vervult droomwensen

Gaaf voor Kinderen was zaterdag bij de nieuw K3-show in Ahoy en wat was het weer een feest. Karen, Kristel en Josje brengen de vrolijke K3 Kan Het! Show waarbij veel gezongen en gedanst wordt. Natuurlijk door de drie dames zelf, maar de zaal stond ook op z’n kop met dansende, springende en vrolijke mini-K3tjes.

Droomwensen

Wij waren er al vroeg bij in Rotterdam, zodat we rustig de auto konden parkeren en nog iets konden drinken. Vanaf 10.30 uur kleurde de route naar de ingang van Ahoy langzaam roze. Zenuwachtige en blije meisjes, vaak gekleurd in roze – en liefst in een K3-jurk, gingen naar de nieuwe show ‘K3 Kan Het!’. Buiten en binnen was er genoeg merchandise te koop waar ieder meisjeshart sneller van gaat kloppen. Iets na 11 uur start de show en onder luid applaus komt K3 op… om live op het podium droomwensen te gaan vervullen. Bij de entree kon je namelijk in een zuil je gegevens achterlaten en zo kans maken om jouw wens in vervulling te laten gaan: droomvliegen, droom videoclip maken, K3 zijn en taart gooien. Pien hoopt dat haar aan aanmelding uit de zuil wordt gehaald, maar helaas. Er zijn zoveel meisjes. Enkele gelukkigen mogen komen zingen met K3, hoewel dat best spannend is (en er nieuwe tekeningen uit de zuil gehaald moesten worden). Dan komt Koen Kommer op het podium om ook wensen te vervullen en gaan de meiden van K3 de strijd aan. Zij vervullen uiteindelijk 3 wensen, maar Koen ook. Al doet hij niet zo erg zijn best. K3 wél, want zij laten nog een meisje uit de zaal aan ballonnen vliegen en er wordt een heuse videoclip opgenomen met drie fans. Deze (en nog veel meer) is te zien op www.youtube.com/k3kanaal. Koen denkt dat hij zijn weddenschap heeft gewonnen en een grote slagroomtaart krijgt. Of dat zo is… dat moet je absoluut zelf gaan bekijken.

K3 Kan Het!

Het was weer (ja, wij waren vaker bij spectaculaire optredens van K3) genieten van de vrolijke liedjes (zoals Eyo!, Mama Sé, Hallo K3, Handjes draaien en natuurlijk de recente hit K3 Kan Het!) de dansshow en de wensen die in vervulling gingen. Gaaf voor Kinderen weet het zeker: K3 Kan Het! 

 

De nieuwe K3 shows zijn vanaf het najaar 2014 te zien in de volgende Nederlandse steden:

K3 Kan het! Show komt nog naar Enschede (zaterdag 22 november en zondag 23 november 2014), Den Bosch (zaterdag 24 januari en zondag 25 januari 2015), Zwolle (zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015), Eindhoven (zaterdag 21 februari en zondag 22 februari 2015) en Amsterdam (zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015). Let op! Als je al kaarten hebt besteld voor de ‘K3  Kan Het’ show, geef je dan via www.K3.be op voor jouw favoriete droom. Vul hier het formulier in, print het uit en stop het voor aanvang van de show in de juiste ton. Karen, Kristel en Josje trekken tijdens de show de gelukkigen wiens droom werkelijkheid gaat worden.