Speelgoed

Mix is max van Pinypon

Tester Pien is inmiddels 8 jaar en een groot Pinypon-ervaringsdeskundige. In eerste instantie werd zij dol op de poppetjes vanwege de naam: Pi(e)nypon. Toen zij het winkelcentrum kreeg en daar uren mee zoet was, werd de trend gezet. Zij ging de speelsets en poppetjes verzamelen en speelde eindeloos met het snowhouse en het waterpretpark.

De poppetjes gingen ook veel mee op reis. Dankzij de vele accessoires en het om te draaien gezichtje (waardoor je met 1 poppetje 2 karakters hebt) beleefde zij telkens een nieuw Pinypon avontuur.

Babyverzorging
De allernieuwste set heet Baby Party en komt uit de geheel nieuwe lijn met de naam Pinypon by Piny - Mix is Max. Wij testen weer met plezier en Pien geeft haar mening: de kleine baby’s zijn zó schattig!
Als je dus 8 jaar bent, dan ga je niet meer aan papa vragen of hij jouw speelset in elkaar wilt zetten. Nee, Pien gaat zelf aan de slag met het in elkaar zetten van de Pinypon Babyverzorging Mix is Max. Zij heeft zich nooit beseft dat er zoveel in een speelset zit (want papa zette het in elkaar). Even weet zij niet waar ze moet starten als de verpakking is geopend. Er zit een groot poppetje in en twee baby’s. “Ohhh, wat zijn die klein. En lief.”

Ballenbak
Ze pakt de instructies er bij en begint met de muren van de crèche, het dak er op… maar ondertussen is zij afgeleid en wil al met de Pinypon’s gaan spelen. De haren worden op de poppetjes gezet, de gezellige gezichtjes voor (schattig, de baby’s hebben een gezichtje met speen) en ruim voordat de kinderopvang in elkaar is gezet, zitten de baby’s al in de ballenbak. Gelukkig is dit gemaakt uit één stuk. De speelsets van Pinypon bevatten al zoveel losse onderdelen. Heerlijk natuurlijk om mee te spelen, maar soms lastig om bij elkaar te houden. 
AFGELOPEN - Wij geven de Pinypon Baby Party weg! Lees verder en vul het online formulier in. 

Pien bouwt nog even door en maakt de glijbaan aan het huis, zodat de poppetjes kunnen spelen. Ookal is de speelset niet geheel in elkaar gezet (“dat mag papa vanavond doen”) wordt er uitgebreid gespeeld. En als de baby’s moe zijn… worden ze naar bed gebracht.
Wil jij in 15 seconden zien hoe gaaf de speelset Pinypon Babyverzorging is? Bekijk de korte video.
 
 
Zie jij jouw kind ook met deze grote en kleine poppetjes van Pinypon spelen? Op naar nieuwe avonturen op de kinderopvang?
 
Maak kans op de gratis set!
 
Bekijk het filmpje met vlogger Pien met een deel van de speelset speelt.
 
Beantwoord daarna de 2 vragen:
1. Hoeveel baby’s zitten er in de set?
2. Omschrijf wat jij (je kind) zo leuk aan Pinypon vindt?
 

De gelukkige winnares heet: Julia B. uit Zwolle. De prijs is al naar haar toe.