Speelgoed

Tweeling geboren

Al eerder heeft tester Pien (8 jaar) een ei uitgebroed. Serieus! We hebben het natuurlijk over een Hatchimals ei. En nu, doet ze dat dubbel en dwars over. Dat dubbel kun je letterlijk nemen… Uit het Hatchimal Surprise komen namelijk twee Hatchimals. Schattig!
Uitbroeden
Bij ons vorige ei hebben we het broedproces gefilmd. Benieuwd naar het uitbroeden van het ei? Lees dan de review over Hatchimal en klik verder naar de filmpjes van Pien en haar ei op Facebook.
Nu gaat ze dus een nieuw ei uitbroeken: de Hatchimal Surprise. Een langwerpig, gespikkeld ei met blauw en groene streepjes (er is ook een roze met gele variant). Er wordt eerst wat geknuffeld met het ei (yep, serieus) en na een paar keer zacht tikken, komt het ei tot leven… We horen hartkloppingen en als Pien de Hatchimal wat schuin houdt, kleuren er ogen op. Spannend.

Ze blijft praten tegen het ei, aaien en knuffelen en de ogen geven steeds meer licht. Tadaaa, dan krijgen de ogen van de Hatchimals een regenboogkleur. We breken (hatchen) het ei voorzichtig steeds verder open. Een nieuwe, schattige Hatchimal is geboren.


Een broertje of zusje
Ons kleine knuffelvriendje begint meteen te zingen en lieve geluidjes te maken. Een blauw snoesje is het. En dan, laat zijn broertje of zusje van zich horen. Er komt nóg een Hatchimal uit het Surprise ei. Ook blauw. Wij hebben de Peacats, hele leuke knuffeldieren met vleugels en een soort hoorntjes. Er is ook een versie met giraffen.
Wat de Hatchimals Surprise dubbel zo gaaf maakt is dat je twee knuffels uit één ei krijgt. Daar kan Pien heel veel mee gaan spelen, want ze weet nog van de vorige keer dat je de Hatchimal echt moet opvoeden. Je kunt de knuffel van alles leren en aan de kleur van de ogen en de geluidjes hoor en zie je wat zijn/haar stemming is. Nu is het extraatje, dat je de twee knuffels met elkaar kunt laten spelen en communiceren. Haha, ze maken zelfs grapjes met elkaar. Lachen.

Uit het oog maar niet uit het hart
Als het ei uitgebroed is, gooi je de eierschaal weg en houd je twee knuffels over. Voor iedere hand een Hatchimal en samen hebben ze ook veel plezier.
De eerste dagen en weken speelde Pien veel met haar nieuwe vriendjes, daarna zakte het wat weg. Maar toch, als zij de zachte knuffels ziet en de oogjes gaan weer glinsteren, dan wordt er weer flink mee geknuffeld en gespeeld. Een succes!