Gaaf voor Kinderen

Het grootste meidenfeest van Nederland

Tina kondigt de Tina-dag sprankelend aan: “Het grootste meidenfeest van Nederland, waar moeders ook een hele gezellige dag uit beleven!” Dat klinkt als muziek in onze oren. En reken ook maar dat er die twee dagen veel muziek te horen is. Omdat ‘de Tina-dag’ nu 25 jaar bestaat wordt dat extra groots gevierd, met een optreden van Douwe Bob op 25 september op attractiepark Duinrell.
Begrip voor meisjes
De Tina-dag bestaat dus 25 jaar… misschien is jouw moeder toen zij jonger was dus ook wel op zo’n feest geweest. Feit is, dat de Tina-dag een begrip binnen de doelgroep van meisjes van 7 t/m 15 jaar en hun moeders is. Wat klein begon als een dagje uit voor een paar honderd bezoeksters, is uitgegroeid tot een meidenevenement op attractiepark Duinrell met 25.000 bezoekers verspreid over twee dagen.
Douwe Bob, Rutger en Teske
Douwe Bob vertegenwoordigde Nederland in 2016 op het Eurovisie Songfestival en is sindsdien erg populair bij de doelgroep van Tina en hun moeders. Douwe Bob en zijn band spelen liedjes van zijn nieuwe album ‘Fool Bar’. Uiteraard mag ‘Slow Down’ ook niet ontbreken. Naast Douwe Bob kunnen de bezoekers genieten van optredens van onder anderen Sarah & Julia, Mylène & Rosanne, TP4Y. Daarnaast zijn er YouTubers als Joy (BeautyNezz), Rutger (Furtjuh), Teske en MeisjeDjamila aanwezig voor Meet & Greets. Ook kunnen de bezoekers op de Tina-dag shoppen, bekende schrijvers en striptekenaars ontmoeten, meedoen aan leuke workshops in het Tina DIY-plaza en uiteraard zijn alle attracties en het Tikibad op Duinrell open.

AFGELOPEN!
Gaaf voor Kinderen mag 2 toegangskaarten voor de Tina-dag weggeven.

 

Moeders gezocht
Oproep toen en nu: Tina roept moeders op die in de jaren ‘90 als meisje de Tina-dag bezochten en dit feestje opnieuw willen beleven met hun dochter. Stuur een foto, of je leukste herinnering van toen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De leukste inzendingen winnen een persoonlijke uitnodiging en worden als eregast ontvangen op de jubileumeditie van de Tina-dag in attractiepark Duinrell.
Over Tina-dag
Tina-dag 2016 vindt 24 en 25 september plaats op attractiepark Duinrell. Kijk voor het volledige programma en voor kaarten op www.Tinadag.nl.
Tina is het grootste meidenmerk van Nederland met een wekelijks tijdschrift, een enorm bereik op social media, megapopulaire Tina vloggers én het grootste meidenevent van het jaar: de Tina-dag.

Maak bij Gaaf voor Kinderen kans op 2 gratis kaarten.
Op de Tina-dag zijn er heel veel workshops te volgen in Tina DIY-plaza. Je kunt lekker zelf aan de slag!

Je maakt iets moois, leert iets nieuws en hebt vooral een heleboel lol.
Bekijk online wát je allemaal kunt doen en noem er minimaal 2 op het onderstaand formulier. Noteer ook even op welke dag jij het liefst naar de Tina-dag komt.
Je kunt tot 15 september 2016 meedoen.