Gaaf voor Kinderen

Sprookjesachtige Kerst bij Disney

altalt

Ieder jaar weer gaat het bij ons rond deze tijd kriebelen… gaan we dit keer naar Disneyland Paris om in kerstsfeer te komen? Eens zien, wat er dit jaar nieuw is: Van 9 november 2012 tot en met 6 januari 2013 staat Disneyland Paris in het teken van Disney’s Betoverende Kerst. Kerst in Disneyland Paris wordt speciaal voor dit jubileumjaar een spektakel van kleur, licht en magie. In deze twee maanden verwelkomen Mickey en al zijn vrienden de Kerstman in het Disneyland Park. Elke dag worden de lichtjes in de enorme Kerstboom op Town Square ontstoken, elke dag sneeuwt het op Main Street, U.S.A. én elke dag wordt afgesloten door de unieke avondshow Disney Dreams! Nieuw dit jaar is de Kerst Parade die meerdere malen per dag door Main Street, U.S.A. trekt.

alt

De Kerst Parade!

Ook dit jaar bezoekt de Kerstman weer samen met zijn elfjes het Disneyland Park. Speciaal voor dit feestelijke jaar is de slee van de Kerstman prachtig versierd en wordt de Kerstman omringd door speelgoedsoldaatjes, poppen en ander speelgoed die op magische wijze tot leven zijn gekomen! De magische Kerst Parade is meerdere malen per dag te zien, wanneer hij door Main Street, U.S.A. trekt. Ook Mickey, Minnie en hun vriendjes zijn van de partij en reizen mee met deze Kerst Parade om de bezoekers een prettig kerstfeest te wensen!

Meer decoratie in Main Street, U.S.A.

Ook deze kerst is Main Street prachtig versierd! Overal waar je kijkt zie je schitterende lichtjes, sneeuw dwarrelt rond en guirlandes leiden je de weg richting het sprookjesachtig versierde Kasteel van Doornroosje. Ook duiken overal rond Main Street, U.S.A. allerlei bijzondere sneeuwpoppen op!

 

 

 

 

 

alt

Disney figuren & de Kerstman

De Disney figuren hebben voor dit seizoen hun kerstkostuums uit de kast gehaald en staan klaar om de bezoekers te begroeten. Je kunt Goofy ontmoeten die zich ook dit jaar heeft verkleed als Kerstman en aan het begin van Main Street, U.S.A. klaar staat voor een foto bij zijn arrenslee!

De Kerstman heeft dit jaar wederom zijn werkplaats in het hart van Disneyland Paris opgezet om hier alle verlanglijstjes van volwassenen en kinderen in ontvangst te nemen. Het postkantoor is geopend tot en met 25 december 2012. Wie is er nou niet verrast als je na een paar weken thuis een brief van de Kerstman ontvangt?

Magische shows en attracties

It’s a small world viert ook het kerstfeest door alle feesttradities van verschillende landen te verwerken in de leukste boottocht van Disneyland Paris.

De imposante 24 meter hoge Kerstboom torent hoog boven Town Square uit. Iedere avond steken Mickey en zijn vriendjes in een speciale ceremonie de lichtjes in de Kerstboom aan. Tijdens deze ceremonie wordt een kind uit het publiek gekozen om Mickey, Minnie, Donald en Goofy hierbij te helpen!

En natuurlijk eindigt elke Disney avond ook tijdens het kerstseizoen met de meest spectaculaire avondshow ooit: Disney Dreams! In deze show kan je genieten van een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie! Met unieke special effecten, gaat deze niet-te-missen show verder dan alles wat je maar kunt bedenken. Voor de eerste keer ooit, worden er beelden geprojecteerd op het Kasteel van Doornroosje.