Gaaf voor Kinderen

Halloween in Disneyland Paris

Bij ons lopen we op 11 november met lampionnen over straat en dat vind ik gaaf. Maar ik zou het ook zo leuk vinden om een Halloween-feest te hebben. Je ziet in de winkels steeds vaker griezelige spinnen, heksen en pompoenen. Alles voor Halloween. En wat zie ik daar in de etalage van het reisbureau… Halloween in Disneyland Paris. Super! Dat wil ik meemaken. Een gruwelijk, leuke dag in dit gave pretpark.

Ongewone snoepjesfabriek

De blaadjes aan de bomen veranderen van kleur, pompoenen nemen hun plaats in op de straten en vriendelijke spoken bezoeken Main Street, U.S.A. Mickey en z’n vrienden garanderen een gruwelijk-leuke Halloween maand en nodigen bezoekers uit dit oogstseizoen te vieren met een gloednieuwe parade met als special guests Dagobert Duck en z’n neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Maar daar blijft het niet bij! Minnie opent haar eigen Costume Couture en Goofy heeft z’n ongewone snoepjesfabriek weer van stal gehaald. Van 5 tot en met 31 oktober staat Disneyland Paris geheel in het teken van Halloween. Ik wil zeker op Town Square de snoepjes waanzin met Goofy Bonbons zien. Dé kans om hem zijn geheime snoepjesingrediënt te ontfutselen. 

Mickey's Halloween Celebration

Een gloednieuwe parade onder het toeziend oog van Mickey en z’n vrienden met als speciale gasten Kwik, Kwek, Kwak, Dagobert Duck én Clarabella Koe. Meerdere keren per dag krijgen bezoekers de kans om een zeer speciale gast te ontmoeten; de mooie Clarabella. Ze heeft een aantal verrassingen in petto en heeft andere Disney sterren uitgenodigd om dit mee te vieren. Op de gastenlijst staan niemand minder dan Dagobert Duck en z’n neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Mickey's Halloween Celebration rijdt 3 keer per dag door het Disneyland Park.

Halloween style met Minnie's Costume Couture

Na het succes van haar unieke Lanvin jurk gaat Minnie verder in haar modieuze carrière. Ze nodigt de bezoekers van Disneyland Paris uit haar creatieve dromen mee te beleven en verwelkomt hen in de Costume Couture: een extravagante, kleurrijke wereld waarin iedereen wordt aangemoedigd om hun fantasie de vrije loop laten met de nieuwste ontwerpen. Minnie staat ongetwijfeld te springen om te poseren met haar bewonderaars. Locatie: Casey's Corner, Disneyland Park.

De Disney Schurken maken het bont deze maand!

De Disney Schurken zijn terug! Zij proberen Disney’s Halloween Festival te gebruiken om Disneyland Paris over te nemen en doen de bezoekers verstijven van schrik met hun kwade blik. Ze nodigen iedereen uit voor hun Disney Villains Mix & Mingle happening: een ontmoetingsmoment waarbij je zal sterven... van het lachen. Locatie: Castle Courtyard, Fantasyland – Disneyland Park

Disney Dreams! & Schurken

Bij het vallen van de avond overheersen de Disney Schurken tijdens Disney Dreams! De avondshow Disney Dreams! is een unicum in zijn soort en combineert de nieuwste technologie met de meest spectaculaire special effects. De show vertelt een magisch en ontroerend verhaal waarin de Disney Schurken een belangrijke rol hebben. Een van de meest indrukwekkende (en beangstigende!) scènes van de show plaatst hen in een betoverend licht. De mysterieuze Dr Facilier, de kwade Ursula en de sluwe Kapitein Haak broeden op ingenieuze plannen om het publiek te verrassen. Disney Dreams! is een show die je NIET mag missen! Natuurlijk voor het Kasteel van Doornroosje. www.disneylandparis.nl