Gaaf voor Kinderen

Attractiepark Hellendoorn let ook op het milieu

De redactie van Gaaf voor Kinderen kan niet altijd overal zijn. Vandaar dat ik soms op zoek ga naar gastbloggers en testgezinnen. Op Facebook worden die oproepjes geplaatst en de animo is groot. De familie Van Dijl trok er afgelopen weekend voor ons op uit.

Dit is de review: “Zondag 27 september mochten wij als testgezin voor Gaaf voor Kinderen op stap naar Attractiepark Hellendoorn! Bij de kassa kregen we al een hartelijk welkom, alle medewerkers waren erg vriendelijk en aardig.

 

Gezellig park

Avonturenpark Hellendoorn is overzichtelijk en een gezellig park. De wachttijden zijn gemiddeld een kwartier tot halfuur wat prima te doen is. Voor kleine kids is de show van Kareltje en Jasmijn te gek, een hele leuke theater show waar veel gelachen wordt! De speeltuin en monorail is ook superleuk voor kleine kids en de vaartocht met gevaarlijke dieren. Onze kids zijn al groter (8 en 10 jaar) dus wij hebben genoten van de te gekke achtbanen, de wildwaterbaan en de boomstammetjes, deze waren veruit onze favorieten. Zoonlief “Het is een leuk park en ik vond de Donderstenen achtbaan en het Rioolrat heel cool!” Dochter “Ik vond het echt één van de leukste dagjes uit, en de Tarantula was echt superleuk, je merkt het niet dat je de hele tijd over de kop gaat.” Het was prettig dat alles redelijk dicht op elkaar was waardoor je de kids ook zelf hun gang kunt laten gaan.

De Discovery club is verrassend, een vrij nieuwe attractie. Casa Magnetica was erg leuk… dochterlief snapt er tot op vandaag nog niets van hoe het nu precies werkt met de mega grote magneet achter het huis ;-). Het eten en drinken was prima en vers. Handig voor de papa’s en mama’s is de herbruikbare koffie/thee mok. Superhandig en fijn ook dat Hellendoorn hiermee let op het milieu, er wordt veel minder weggegooid. Helaas waren de Zeeleeuwenshow en het Slidepark dicht, maar daarvoor komen we in 2016 terug. Ik zag dat Hellendoorn 80 jaar bestaat in 2016 dus er komt vast nog een groot feestje volgend jaar!”