Gaaf voor Kinderen

Bowlen als een prof

Arghhh, dat gevoel krijg ik als anderen tijdens een kinderfeestje op de bowlingbaan strike na strike gooien. Die wil ik verslaan! En het ziet er naar uit dat dat in de toekomst gaat lukken! Ik heb namelijk recent een bowling clinic gehad van orof Lisanne Breeschoten. Bij Partycentrum Silverstone in Zwanenburg legde zij meer uit over haar werk. Ja serieus, ik heb aan haar gevraagd of zij geld verdient met bowlen. Dát is gewoon zo. "Maar", zei ze "het is ook duur om professioneel te bowlen". Lisanne is professioneel bowlster en vier keer uitgeroepen tot bowlster van het jaar.

 

Unieke clinic

Op de LED bowlingbanen van Partycentrum Silverstone legde bowlster Lisanne Breeschoten in de unieke clinic uit dat zij onder andere zo goed kan bowlen omdat zij heel vaak oefent. Yep, logisch denk ik dan. Dat zou ik ook wel willen. Gelukkig geven veel vrienden van mij hun feestje op de bowlingbaan én hebben mijn ouders beloofd om zo nu en dan eens met het gezin te gaan bowlen. De truc die Lisanne mij heeft geleerd: concentreren, de bowlingbal langs je lichaam, onderhands, naar voren werpen en goed vooruit kijken waar je de bal heen wilt hebben. Je been doe je schuin naar achter en je arm zwaai je ook eerst rustig naar achter en dan met kracht naar voren. Als je onderhands gooit, heb je meer kracht. Dát ga ik nu dus vaker oefenen!

Karten en lasergamen

Om eerlijk te zijn was ik bij Silverstone Partycentrum ook snel afgeleid door al het andere leuks wat je hier kunt doen. Terwijl ik mijn colaatje dronk heb ik in het gezellige restaurant gekeken naar het karten. Wauw, dat gaat snel. Dat wil ik graag een keer samen met mijn vader gaan doen in een duo kart. Gaaf! Ik zag ook steeds groepjes vrienden naar een andere ruimte vertrekken, daar kun je lasergamen. Vet! Eigenlijk was ik dus nog lang niet klaar met mijn beleving bij Silverstone. Ik zeg dus: I'll be back.