Gaaf voor Kinderen

Uniek vakantieconcept nabij Disneyland Paris

Natuurlijk, een bezoek aan Disneyland Parijs is magie! Ik vind dat als volwassene fantastisch en de twee GaafvoorKinderen.nl kids vinden het ook werelds. Alleen, van een dagje attractiepark in Nederland staan zij al te stuiteren. Laat staan als we twee of meer dagen naar Disneyland zouden gaan. Vanzelfsprekend zijn er rondom het attractiepark mooie en fijne hotels, maar echt rust krijg je niet. Tot ik over het nieuwe concept Villages Nature® Paris hoorde. Dit klinkt voor ons magisch!
Opening in augustus
Half juni 2017 werd er in een presentatie over het te openen Villages Nature® Paris meer uitgelegd over het innovatieve totaalconcept.  Een unieke vakantiebestemming, nabij Disneyland en de metropool Parijs, mét vijf unieke werelden vol entertainment en avontuur. Als ik over de samenwerking tussen Pierre & Vacances-Center Parcs en Euro Disney S.C.A. hoor, weet ik dat het absoluut goed zit. De artist impressions zijn indrukwekkend en laten vijf unieke werelden in het vakantieconcept zien.


Magische tuinen en zalige zwembaden
Villages Nature® Paris ligt op 6 kilometer van Disneyland Parijs en 32 kilometer van Parijs. De vijf ontwikkelde werelden bestaan uit de Aqualagon, de BelleVie Farm, de Extraordinary Gardens, de Forest of Legends en de Lakeside Promenade.
De Aqualagon is een waterpark van 9.000 m2 – verwarmd door geothermische energie en 2.500 m2 openluchtlagunes, waar het hele jaar door gezwommen kan worden. Ook zijn hier jacuzzi’s en een spa met behandelkamers.
In de BelleVie Farm kan van het boerenleven worden genoten tussen de boerderijdieren. Kinderen kruipen hier bijvoorbeeld voor een dag in de huid van een boer of boerin of leren zelf brood te bakken.
Om de harmonie tussen mens en natuur te benadrukken, zijn er de Extraordinary Gardens. Een terrein van 2,1 hectare dat zorgvuldig is beplant om het hele jaar door voor een bloemenrijkdom te zorgen. De tuinen staan in het teken van vier natuurlijke elementen: aarde, vuur, lucht en water.
Gelegen in 2,5 hectare bos ontdekken kinderen in het Forest of Legends allerlei sprookjes en speelgebieden en beleven ze de mooiste avonturen. In het kloppende hart van Villages Nature® Paris bevindt zich de Lakeside Promenade met restaurants, winkels, een wijnbar en markt met activiteiten, zoals pétanque.   
Villages Nature® Paris is een luxe bestemming met drie kwaliteiten appartementen en huisjes: Cocoon VIP, Country Premium en Clan Comfort. De accommodaties zijn geschikt voor gezinnen, koppels en ouderen, en voor 2 tot 12 personen.

Half augustus gaat de Village open en in september mag GaafvoorKinderen.nl een kijkje gaan nemen.
To be continued…

Toch nu nog wat meer zien? Check de promo-trailer.