Gaaf voor Kinderen

Marvel Superhelden Zomer

De zomer van 2018 staat bij Disneyland Paris in het teken van de wereld van Marvel films en strips! Doe een dansje met de Guardians of the Galaxy, kijk hoe de meedogenloze Loki probeert de macht te grijpen, ontmoet Captain America en beleef de indrukwekkende show met Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow, Scarlet Witch en veel meer.
Marvel: Super Heroes United
Voor de eerste keer zijn Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man en andere superhelden live te zien in de nieuwe show Marvel: Super Heroes United in het Walt Disney Studios Park.
Ontdek de oorsprong van de superkrachten tijdens deze nieuwe show boordevol spectaculaire special effects. Het wordt extra spannend wanneer de superhelden tegen elkaar strijden en zich daarna verenigen om de verschrikkelijke superschurk Thanos te verslaan. Deze gezinsvriendelijke show, met sensationele flashbacks waarin je ziet hoe elke held zijn superkrachten kreeg, is meerdere keren per dag live op het podium in Studio Theater te zien. 
Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!
Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om de nieuwste versie van zijn Arc Reactor, die groene energie genereert, te presenteren. De presentatie wordt verbroken door Loki, Thor's angstaanjagende halfbroer, die een kans ziet voor een machtsgreep. De Avengers, waaronder Thor en Black Widow gaan een heldhaftig gevecht aan om zijn plannen te verijdelen.
Deze show is meerdere keren per dag te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.
Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off
Deze zomer kan je dansen met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van de Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen worden bijgestaan met tunes van de jaren 70 en 80 uit zijn favoriete afspeellijsten. Natuurlijk zal de geduchte Gamora aan zijn zijde staan. Ze komen snel in gevaar en de gasten zullen moeten ingrijpen, dus red de wereld met je moves!
Deze levendige dance-off vindt meerdere keren per dag plaats op Production Courtyard.
Heroïsche ontmoeting: Captain America
De Marvel Superhelden Zomer geeft je ook de kans op een heroïsche ontmoeting met de allereerste Avenger: Captain America. Steve Rogers is in het Walt Disney Studios Park om een epische ervaring met je te delen, één die je voor altijd vast wilt leggen.
Exclusieve merchandise in Disneyland Paris
De Marvel Superhelden Zomer presenteert ook een reeks Marvel-producten, exclusief voor Disneyland Paris, zoals souvenirs, lifestyle artikelen en oortjes in de kleuren van de Marvel Superhelden Zomer.
Er zijn ook speciale superhelden snacks te verkrijgen, zoals een ‘Spiderweb-burger’ en koekjes in de vorm van Mini Groot. Bij de kraampjes zijn er Iron Man-bekers en mokken met de handschoen van Thanos te koop.
Een exclusieve ervaring met het ‘Signature Marvel Arrangement’
Dit heldhaftige limited-edition arrangement bidet extra unieke Marvel momenten en is alleen beschikbaar in de periode van 10 juni t/m 30 september 2018. Het Signature Marvel Arrangement is inclusief een verblijf in een van de zeven Disney Hotels, tickets voor beide Disney Parken, een Amerikaans dinerbuffet met Captain America, Thor en Black Widow, een exclusieve ontmoeting met Spider-Man, een giftcard en een Disney Photo PassTM.