Gaaf voor Kinderen

Zomer met Bumba in Plopsa Indoor Coevorden


Alle jonge Bumba-fans opgelet. De vrolijke Bumba is deze zomer samen met zijn vrienden en zijn kleurrijke circustent te vinden bij Plopsa Indoor Coevorden. Geniet van de zomerse show en leef je daarna uit op de binnen- en buitenattracties.
Handig, er is dus een binnen én buiten gedeelte en bij minder goed weer kun je hier goed terecht. Schijnt de zon wel, dan zijn er ook coole attracties buiten. Plopsa Indoor Coevorden is ideaal voor kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar.
Circustent
Jonge kids zullen deze zomervakantie extra enthousiast worden bij een bezoek aan het indoorpark, want dan is het ‘Zomer met Bumba’!
Speciaal voor jou opent Bumba de poorten van zijn kleurrijke circustent. Samen met Bumbalu, Baby, de vogel Kiwi, de olifant Tumbi, de aap Poppa, de leeuw Barry, Li-Ling en Zinzi tovert hij er op los in het Bumba Circus en haalt hij opnieuw de allerleukste fratsen uit. Ben jij benieuwd wat de liefste clown ter wereld nu weer uit zijn hoed zal toveren? Kom het ontdekken tijdens de dagelijkse Bumba Magico Show. Wie weet word jij wel helemaal betoverd… 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 4 vrijkaarten voor Plopsa Indoor Coevorden weggeven. 
Wat valt er allemaal te beleven?
• Bumba Magico Show
• Bezoekers ontmoeten hun favoriete Plopsa-helden tijdens Meet & Greets
• Uiteraard kunnen bezoekers zich steeds uitleven op de talrijke binnen- en buitenattracties
• Om de dag feestelijk af te sluiten dansen jong en oud in een kleurrijke confettiregen!

Nieuwsbrieflezers van GaafvoorKinderen.nl maken kans op 4 gratis entreekaarten.
Noteer voor 10 juli 2018 op het formulier wat jij zo gaaf vindt aan Bumba.
 
De winactie is voor de nieuwsbrieflezers en –abonnees!
Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.
 
Onderaan dit formulier kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je kunt hier telkens een vinkje geven, de nieuwsbrief komt 1x op hetzelfde mailadres. De NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de toezending van de eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd.
Afmelden kan bij iedere nieuwsbrief via de link onderaan.