Gaaf voor Kinderen

Beleef Madurodam in een ander licht tijdens VONK18


Wandel door een prachtig verlicht Nederland… dat kan op allen in Madurodam. Speciaal om het jaar knallend af te sluiten, organiseert Madurodam een hartverwarmende lichtshow, VONK18 genaamd.
Winterse sfeer
Het lijkt ons een gaaf uitje om met het gezin te doen, dus wij gaan zeker tussen 27 – 30 december 2018 naar Den Haar rijden om te genieten van de winterse sferen in het bijzondere themapark. Je kunt natuurlijk langs alle bekende miniatuur gebouwen en Nederlandse plaatsen lopen en je daarna opwarmen bij de vuurkorven in het park, onder het genot van winterse lekkernijen.

65.000 lichtjes
Maar hét spektakelstuk is VONK18. Een avondvullend programma met lichtshow voor jong en oud, geheel in het teken van ‘samen terugblikken, samen vooruitkijken’. Laat je betoveren door bijzondere lichteffecten, muziek én volop entertainment. Tijdens de indrukwekkende lichtshow met muziek van een bekende Nederlandse artiest komen de hartverwarmende momenten van 2018 tot leven in tientallen spectaculaire projecties. Wandel door de paden van een magisch Madurodam en kijk je ogen uit met meer dan 65.000 lichtjes om je heen. Zo zag je het park nog nooit!

Welke vonk geef jij door?
Op twee plekken in Madurodam worden de bekende en minder bekende momenten van 2018 op een hele bijzondere manier gedeeld. In een indrukwekkende openingsshow nemen de twee VONK-lichtpoppen je mee op reis langs deze hoogtepunten van 2018.
Geen standaard jaaroverzicht… maar wel een kijkje in de meest bijzondere terugblikken én wensen van heel Nederland. Voorafgaand aan de lichtshow roept het themapark Nederlanders namelijk op om zijn of haar favoriete momenten te delen. Neem middenin Madurodam een kijkje in het jaar dat voor ons ligt en laat je verrassen door de wensen van bekende en minder bekende Nederlanders.
Stel jezelf na al die inspiratie eens de vraag: welke vonk geef jij graag door aan Nederland?
Zeker zijn van kaarten
Op 27, 28, 29 en 30 december laat Madurodam de vonken ervan afspringen tijdens VONK18.
Wil jij dit zeker meemaken, dan koop je alvast je kaarten.
Het VONK18-ticket kost €15,50 en is te koop op www.VONK18.nl (OP=OP). Het ticket is geldig vanaf 17:30 uur. De openingsshow begint iedere avond om 18:30 uur. Voorafgaand aan de show kun je genieten van een heerlijke winterse barbecue op een van de terrassen van Madurodam.

Het hartverwarmende lichtspektakel laat je terugblikken op 2018 én vooruitblikken op 2019. Droom samen weg bij de kleine, grote en meest bijzondere momenten van het afgelopen jaar tijdens spectaculaire videoprojecties en laat je inspireren voor het nieuwe jaar.

Beleef Nederland in een heel ander licht
VONK18 is een onvergetelijke avond om samen te beleven.
Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan de vijf magisch verlichte indoorattracties. Of ontmoet Dundu, de levensgrote, lichtgevende eyecather van de avond. Het is onmogelijk om hem over het hoofd te zien. Wil je hem van dichtbij ontmoeten? Kom naar de meet & greet en laat je verassen door dit hartverwarmende fenomeen.

Waterwolf
Eén van de indoorattracties is het indrukwekkende Waterwolf.
In het levensgrote gemaal de Cruquius mochten de eerste ‘stoombedienders’ samen ’s werelds grootste stoommachine bedienen om van water land te maken. De nieuwe familieattractie de Waterwolf neemt de bezoekers tijdens een zinderende show mee in het verhaal over Nederlands meest indrukwekkende overwinning in de strijd tegen het water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer. Een iconische attractie over een iconisch Nederlands verhaal.
Voor meer informatie: www.Madurodam.nl/Waterwolf