Gaaf voor Kinderen

Lekker spelen bij Linnaeushof


Speeltuin Linnaeushof in Bennebroek geeft veel ouders een flashback naar ‘vroeger’. Toen zij nog onbevangen in deze speeltuin speelden. Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties is dit een waar kinderparadijs. Al jaren.
In 2019 is er weer een nieuw speeltoestel bij gekomen om in te klimmen en klauteren. Je kunt het een behendigheidsparcours noemen… gaaf voor jonge kinderen. Maar zeker ook een uitdaging voor wat oudere kids.
Klimmen en klauteren
Het nieuwe speelseizoen is voor een groot deel van hout gemaakt en je legt op/aan het toestel zo’n vijftien meter af. Met tien overgangen van eucalyptushout en touw leg je er een sportief en vrolijk parcours op af, slingerend en springend van paal tot paal en over eilandjes. Een te gekke uitdaging voor kinderen vanaf zes jaar, maar ook voor volwassenen. Dit spannende speeltoestel belooft een van de grootste hits in het komende seizoen te worden.

Plezier voor jong en oud
Linnaeushof noemt zichzelf ‘Europa’s grootste en leukste speeltuin met meer dan 350 attracties en speeltoestellen’. Wij hebben het vooral extra naar ons zin op een warme dag, want dan is ook het water-speelparadijs geopend.
Het speelparadijs is niet alleen gaaf voor kleine en grotere, ook aan valide en minder valide kinderen wordt volop gedacht. Veilig en vertrouwd, klantvriendelijk en duurzaam, authentiek en altijd weer verrassend. 
 
Speeltoestellen en attracties
Dit vindt je er zoal: kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan.
Spectaculair zijn het Piratennest, de Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase.

De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan.