Gaaf voor Kinderen

Grote vakantie met kleintjes

Italië is van veel mensen een favoriete vakantiebestemming. Dit is niet vreemd, Italianen zijn erg gastvrij en maken het liefst gerechten met verse door de zon gerijpte producten. Dit proef je als je hier op vakantie bent. Verder staat het gezin bij Italianen centraal, dit betekent dat er ook veel aandacht voor families en het vermaken van de kinderen is. Dit is natuurlijk fijn, want tijdens een vakantie kom je even helemaal tot rust.

Lachende gezichten

Een plek in Italië waar je alles vindt voor een welverdiende vakantie is het Gardameer. Dit is grootste meer van Italië, er is dan ook van alles voor jong en oud te beleven. Camping Bella Italia van Selectcamp is een aanrader, want hier kun je de kinderen vrij laten spelen, terwijl jij geniet van een spannend boek of een moeilijke puzzel. Op deze camping vind je een waterparadijs met verschillende glijbanen, ook is er een badje voor de allerkleinste. Een animatieteam zorgt voor lachende gezichten en organiseert zowel sportieve als culturele activiteiten.

Wanneer je een camping uitzoekt kijk dan niet alleen naar de faciliteiten van het park. Het is ook leuk dat je uitstapjes kunt maken naar verschillende dorpjes. Ook is het voor veel families belangrijk om te kijken naar faciliteiten als supermarkten, vooral als je ervoor kiest om zelf te koken en met een beperkt budget op vakantie gaat. Bij sommige campings krijg je ook toegang tot een privé strand, nu zal dit in het hoogseizoen snel vol zijn, het is echter handig als dit bij jouw boeking zit. Zo heb je bijvoorbeeld ligstoelen tot je beschikking of kun je eenvoudig drankjes en eten op een rekening laten zetten.