Gaaf voor Kinderen

Kamperen in designstacaravan

Waar gaan we dit jaar vakantie vieren? De kinderen willen naar de camping en papa en mama willen wel graag in een goed bed liggen. Nou, dan ga je natuurlijk genieten van een glamping-concept. Luxe kamperen dus. We surfen naar de site van Eurocamp en ontdekken de designstacaravan ‘Aspect’. Kamperen was nooit eerder zo luxueus en daarom comfortabel voor jong en oud. De Aspect, die in samenwerking met klanten speciaal voor Eurocamp is ontworpen (en getetst!), is van alle gemakken voorzien. Op basis van de behoeften aan ‘flexibiliteit’, ‘ruimte’ en ‘comfort’ die uit deze test kwamen is de designstacaravan exclusief voor Eurocamp ontworpen.

 

De stijlvolle Aspect heeft een ruime woonkamer met een compleet ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers, een grote badkamer en is geschikt voor 4 tot 8 personen. Door de ruime veranda met dubbele openslaande deuren kunnen vakantiegangers zowel binnen als buiten genieten van de natuur. Met luxe extra’s als een flatscreen TV met DVD–speler, bluetooth speaker, iPod dockingstation, gratis Wifi en loungemeubilair biedt de Aspect een unieke combinatie van natuurbeleving en comfort.

Buiten zijn

De natuurbeleving is optimaal dankzij de flexibele indeling van de leefruimtes, de grote ramen en de ruime veranda. Lekker genieten van een vakantie in de buitenlucht! Buiten zijn met het gezin… op de camping, maar wel lekker luxe. Luxe kamperen in de Aspect kan op 26 campings in Frankrijk, Spanje en Italië. www.eurocamp.nl